Nadeea Volianova: Η ολόγυμνη δημόσια διαμαρτυρία της «άτακτης Barbie» κατά του Instagram

Nadeea Volianova: Η ολόγυμνη δημόσια διαμαρτυρία της «άτακτης Barbie» κατά του Instagram

Η 34χρονη, (τουλάχιστον) αμφιλεγόμενη Αμερικανίδα καλλιτέχνις, με ρώσικο και γαλλικό αίμα στις φλέβες της, είχε μαγνητίσει τα likes των χιλιάδων followers της με τις αισθησιακές αναρτήσεις της - Η γυμνή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ήταν  έξω από το Δημαρχείο του Λος Άντζελες

SPL5202894_001
Η Nadeea Volianova, αυτοσυστήνεται ως Bad Barbie στους λογαριασμούς της στα social media.

Η «άτακτη» και προκλητική τραγουδίστρια, μουσικός, ηθοποιός, παραγωγός και υπέρμαχη ζωόφιλη βρέθηκε ολόγυμνη – φορώντας μόνο έναν μπερέ στο κεφάλι της, έξω από το Δημαρχείο του Λος Άντζελες, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου για το αιφνίδιο και αναίτιο, όπως ισχυρίστηκε, κλείσιμο του λογαριασμού της στο Instagram.



Mάλιστα με κόκκινο χρώμα είχε γράψει στα χέρια της το μήνυμα της δικής της δημόσιας διαμαρτυρίας, «Αποκλεισμένη από το Instagram». 
SPL5202894_003
SPL5202894_002
SPL5202894_004
SPL5202894_005
Κλείσιμο



Η Nadeea Volianova που έχει μεγαλώσει στο Παρίσι, εμφανίστηκε στο θέατρο σε νεαρή ηλικία και αργότερα μετακόμισε στην Αμερική, για να συνεχίσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στη ψυχολογία, αρχικά στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ και αργότερα στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες.



Έχει κάνει πολλά πειραματικά projects, όπως τη μικρού μήκους ταινία «Το σύνδρομο της Στοκχόλμης» (2019), την web σειρά επιστημονικής φαντασίας «The Girl that could see the future» που προβαλλόταν αποκλειστικά στα social media, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ένα φιλμ μικρού μήκου με τίτλο «C.O.V.I.D.»

Nadeea Volianova -The Girl That Could See The Future- Ep1 "Visions In Her Head" #shorthorrorfilm2020

nadeea



Πάντως οι περισσότεροι από 100.000 followers της στο Instagram δεν φαίνονταν να ενθουσιάζονται από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, αλλά καιροφυλακτούσαν για μια ακόμη προκλητική πόζα της. Η ίδια βέβαια τους ικανοποιούσε με γενναιοδωρία. Προφανώς κάπου εκεί το Instagram αποφάσισε ότι οι κανόνες του παραβιάζονται και αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της.

Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης