Μαρία Μενούνος: Σε διαφορετικά νοσοκομεία με κορωνοϊό οι γονείς της

Μαρία Μενούνος: Σε διαφορετικά νοσοκομεία με κορωνοϊό οι γονείς της

«Αγωνίζεσαι τόσο σκληρά να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς και ξαφνικά γίνεται αυτό», λέει η παρουσιάστρια

Menounos
Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές βιώνει η Μαρία Μενούνος καθώς, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media, και οι δύο της γονείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό. Η μητέρα της Λίτσα, όπως είναι γνωστό, είναι καρκινοπαθής στο τέταρτο στάδιο.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro έμαθαν ότι και η μητέρα και ο πατέρας της είναι άρρωστοι και έτσι ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες για να τους βοηθήσουν. Εκεί έμαθαν ότι και οι δύο γονείς της παρουσιάστριας νοσούν με Covid-19. Πρώτα νοσηλεύτηκε η μητέρα της και στη συνέχεια την ακολούθησε και ο μπαμπάς της στο νοσοκομείο.

«Πήραμε μερικά όχι τόσο σπουδαία νέα τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου ότι ο όγκος στον εγκέφαλο της μαμάς μεγάλωνε. Προσγειωθήκαμε (με το σύζυγό μου στο Λος Άντζελες) και τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα. Απλώς θα μοιραστώ μαζί σας ότι βρίσκομαστε σε αυτήν τη διαδικασία και ακόμη χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Εν ολίγοις, μέσα σε λίγες ώρες και οι δύο μου γονείς διαγνώστηκαν με κορωνοϊό. Πρώτα ήταν η μαμά μου. Όταν έφτασα, την είχαν πάει ήδη στο νοσοκομείο και μετά από λίγες ώρες βγήκε θετικός και ο πατέρας μου. Ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Και από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους βρίσκονται σε διαφορετικά νοσοκομεία εδώ στο Λος Άντζελες. Είναι πραγματικά τρελό όλο αυτό. Προσπαθούσα να εστιάζω στο επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι στο φόβο μου και αυτό με βοήθησε πολύ. Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Προσπαθείς τόσο πολύ για να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς για να δεις κάτι σαν κι αυτό να συμβαίνει. Εννοώ πως ήταν ήδη αρκετά κακό να μάθω αυτό για τον όγκο της μαμάς μου. Ευτυχώς έχουμε υπέροχους γιατρούς, υπέροχους φίλους και υπέροχη οικογένειας που μας βοηθούν. Υπάρχει ένα αίσθημα μη βοήθειας, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθεις αβοήθητος», αναφέρει στο μήνυμά της η Μαρία Μενούνος.


Ειδήσεις σήμερα:

Παυλίνα Βουλγαράκη: Αφήνει για λίγο το τραγούδι και μιλά για τον φόβο

Θα ανοίξουν οι ναοί τα Χριστούγεννα; - Τι θα γίνει τα Φώτα


Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η πίεση στο ΕΣΥ - Νοσηλεύονται οι υπερτριπλάσιοι σε σχέση με τις αρχές Νοεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης