Καταγγελίες Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη: Ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά

Καταγγελίες Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη: Ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά

«Νομίζω ότι η κυρία Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος» είπε ο Αλέξης Κούγιας και έφυγε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις 

sfak
Αναβλήθηκε επ'αόριστον η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια. O ποινικολόγος μίλησε το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε πως ένας αστυνομικός φέρθηκε με βίαιο τρόπο στον τραγουδιστή.

«Μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά συγκεκριμένων αστυνομικών, όχι ακριβώς αυτών που τον συνέλαβαν. Για έναν εξ’ αυτών υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα ότι φαίνεται σαν να γνώριζε κάτι και στοχευμένα ουσιαστικά προσπάθησε να εξευτελίσει τον κύριο Σφακιανάκη. Τον κατέβασε σχεδόν διά της βίας από το αυτοκίνητό του και ακολούθως έκανε στοχευμένο έλεγχο. Με έχει σοκάρει η διαπόμπευση του κύριου Σφακιανάκη με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από τη νύχτα, από την αστυνομία και ακριβώς και των κατηγοριών που αντιμετώπιζε πριν καν στεγνώσει το μελάνι της απολογίας του. Και αυτό που συνέβη την επομένη, όταν με εντελώς προκλητικό τρόπο λες και πρόκειται για εγκληματία, τον οδήγησαν σιδεροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για τον εξευτελίσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, και καθώς ο κ. Κούγιας μιλούσε, η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να τον ρωτήσει κάποια πράγματα. Εκείνος, όμως, λόγω κακής επιστροφής δεν την άκουγε και συνέχιζε τον λόγο του.

«Νομίζω ότι η κυρία Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε τις ερωτήσεις, με τον ποινικολόγο να ολοκληρώνει τα λεγόμενά του και να επισημαίνει: «Τελείωσα την παρουσία μου στην εκπομπή σας. Ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε όταν γίνει η δίκη. Να είστε καλά». Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε και η παρουσιάστρια του Πρωινού δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Μάλιστα, επέλεξε να πάει σε διαφημίσεις για να τον πάρει τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7i5jju487dt-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Φειδωλά τα Χριστούγεννα - Λιανεμπόριο με δόσεις, σχολεία και εστίαση από το 2021

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Η ήρεμη ζωή του ξενοδόχου στο νησί και το στυγερό έγκλημα για 200 ευρώ

Τo Google Doodle νοσταλγεί το εορταστικό κλίμα - Τα... παράξενα Google Doodles από Αυστραλία, Παναμά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης