Στο αποψινό επεισόδιο του GNTMμια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους διαγωνιζόμενους, καθώς θα φωτογραφηθούν μαζί με τους γονείς τους. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» τα επίδοξα μοντέλα συγκινούνται πολύ, αφού θα ιδωθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από αρκετό καιρό.
Στη φωτογράφιση αποχώρησης που ακολουθεί ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη δεν κρύβουν τον ερωτά τους. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης του Αιμιλιάνο, η Μαριαγάπη τον αγκαλιάζει τρυφερά. «Οι γλυκούληδες! Τους βλέπω έτσι να βγαίνουνε, να αγκαλιάζονται, είναι πολύ cute» σχολίασε ο Ηρακλής στην κάμερα.
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του GNTM:
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κανένα Παιδί Χωρίς Κράνος» η Anytime προσφέρει δωρεάν παιδικά κράνη σε παιδιά 4–12 ετών, για να γίνει η ασφάλεια αυτονόητο μέρος κάθε βόλτας.