Η κατάρα των Getty: Κι άλλος κληρονόμος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί πέθανε στα 52 του χρόνια σε δωμάτιο στο Σαν Αντόνιο του Τέξας – Ο εγγονός του μεγαλύτερου τσιγκούνη της γης και μεγιστάνα πετρελαίου ήταν μουσικός και… cool

Άλλος ένας απόγονος της οικογένειας Γκετί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί «κατάρας» που έχει εξαπλωθεί πάνω από τη δυναστεία του (τσιγκούνη) μεγιστάνα του πετρελαίου.

Ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί, εγγονός του μεγιστάνα Ζαν Πολ Γκετί, και μουσικός έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια. Η οικογένεια επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του τη Δευτέρα. Ο Τζον βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, την περασμένη Παρασκευή. Η αυτοψία αναμένεται ότι θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

«Με βαριά καρδιά ο Γκόρντον Γκετί ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του Τζον Γκίλμπερτ Γκετί» ήταν η λιτή ανακοίνωση της είδησης από εκπρόσωπο της οικογένειας. «Ο Τζον ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός που αγαπούσε τη rock and roll», προσθέτουν. 




Η 25χρονη κόρη του Άιβι Γκετί, μιλά για έναν κουλ άνθρωπο. Μεταξύ τους είχαν σχέση λατρείας. «Ο πατέρας μου ήταν ο πιο κουλ άνθρωπος στον πλανήτη. Θα είμαι πάντα η πιο περήφανη κόρη» έγραψε στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες του και αποχαιρετώντας τον με τον δικό της τρόπο.


View this post on Instagram

A post shared by ivy getty (@ivygetty)


Δεν είναι το πρώτο πλήγμα στην οικογένεια, όπου το πένθος κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Το 2014 ο Άντριου Ρορκ Γκετί, αδερφός του Τζον Γκίλμπερτ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ήταν μόλις 47 ετών. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έφυγε η μητέρα.

Εν ζωή παραμένουν άλλα δύο αδέρφια, ο Πίτερ και ο Μπίλι.,

Από πού ξεκινά η «κατάρα των Γκετί»

Ο θάνατος του Τζον Γκίλμπερτ φαίνεται ότι δεν συνδέεται με εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, πολλά μέλη της οικογένειας αντιμετώπισαν στο παρελθόν προβλήματα με χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κάποιοι έφτασαν να μιλούν για την «κατάρα των Γκετί».


Ο πατέρας του Τζον Γκίλμπερτ, Γκόρντον, έχει χάσει δύο αδέλφια. Ο ένας από υπερβολική χρήση και ο δεύτερος από καρκίνο. Η ηρωίνη οδήγησε στον θάνατο και μία από τις νύφες του.

Άλλος ένας ανιψιός του λόγω εγκεφαλικού που έπαθε από τα ναρκωτικά βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ μια άλλη ανιψιά του πάσχει από AIDS.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Γκόρντον Γκετί έχει περιουσία ύψους 2,1 δισ. δολαρίων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 44χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μάνη

Ως το τέλος της εβδομάδας το εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Θερίζει ο ιός στα μοναστήρια

Ερχονται Πρότυπα ΕΠΑΛ και πειραματικά ΙΕΚ νέες ειδικότητες ανά περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr