Μαρία Ιωαννίδου: Το παρασκήνιο με το αγαπημένο αεροπλάνο του Αλέξανδρου Ωνάση στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»

Μαρία Ιωαννίδου: Το παρασκήνιο με το αγαπημένο αεροπλάνο του Αλέξανδρου Ωνάση στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»

«Σε αυτή την ταινία ήμασταν ζευγάρι με τον Βαγγέλη Σειληνό. Χωρίσαμε σε μια άλλη ταινία που εγώ έφυγα» αφηγήθηκε η ίδια για τον πρώτο της έρωτα με τον αξέχαστο χορευτή και χορογράφο

mia_ellinida_sto_haremi
Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώτο της έρωτα, Βαγγέλη Σειληνό, και αποκάλυψε το παρασκήνιο σε μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι», μέσα στο αεροπλάνο.

«Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ο έρωτάς μου. Τον ερωτεύτηκα από 9 ετών. Μόλις με είδε είπε: “Αυτό το κοριτσάκι όταν πάει 15 – 16 θα την κάνω παρτενέρ μου και γυναίκα μου”. Κι έτσι έγινε» περιέγραψε η ίδια.
Και συνέχισε: «Στην ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” ήμασταν ζευγάρι. Χωρίσαμε σε μια άλλη ταινία που εγώ έφυγα. Με ζόριζε πολύ η Ρένα Βλαχοπούλου. Με έλεγε παρτσακλό. Η σκηνή “τράβα μαλλί” ήταν αληθινή.
Το βάρος σε αυτή τη σκηνή το είχε ο Χρόνης Εξαρχάκος. Κάποια στιγμή τον έπιασε πανικός και είπε “κατεβάστε το αεροπλάνο τώρα”. Αυτό το αεροπλανάκι ήταν το αγαπημένο του Αλέξανδρου Ωνάση. Τότε θύμωσε και είπε: “Παρακαλώ πολύ ή τελειώνετε τη σκηνή ή το αποσύρω”» αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης