Γιώργος Παράσχος: «Να σας ζήσει η κόρη σας και εύχομαι να είναι straight» μου είπε μια κυρία στον δρόμο

Γιώργος Παράσχος: «Να σας ζήσει η κόρη σας και εύχομαι να είναι straight» μου είπε μια κυρία στον δρόμο

«Είναι πάρα πολύ άσχημο να έχει τέτοιες απόψεις ο κόσμος» εξήγησε ο ηθοποιός

45145
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε ένα αμήχανο στιγμιότυπο στον δρόμο, με μία θαυμάστριά του.

«Κάποια στιγμή με βρήκε μια κυρία στον δρόμο και μου λέει: “Γεια σας κύριε Παράσχο! Τι κάνετε; Παντρεμένος δεν είστε; Να σας ζήσει η κόρη σας και εύχομαι να είναι straight το παιδί”. Είναι πάρα πολύ άσχημο να έχει τέτοιες ιδέες, τέτοιες απόψεις ο κόσμος».

O Γιώργος Παράσχος που έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, Χρύσα Κροκίδα -«Δεν έχουμε πάρει το διαζύγιο γραπτώς ακόμα, θα έρθει η ώρα που θα το κάνουμε και αυτό, αλλά δεν μας πιέζει»- σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, περιέγραψε ένα πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε από σκηνοθέτη.

«Είχα ένα σκηνικό σχετικά πρόσφατα. Είχα βρεθεί με έναν σκηνοθέτη για να κλείσουμε μια δουλειά στο θέατρο και την ώρα που μιλούσαμε και ας πούμε ότι καταλήξαμε, γυρνάει και μου λέει: “Γιώργο δεν ασχολείσαι και με το personal; Θες να έρθεις σπίτι μου, να ορίσουμε ημερομηνίες, να μου κάνεις μασάζ”; Εκεί κόλλησα λίγο και πήγα να ξεφύγω εκ του ασφαλούς και του είπα πως αν χρειάζεσαι μασάζ εγώ δεν το ξέρω, μπορείς να πας σε κάποιον φυσιοθεραπευτή» ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης