Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ηλικία του.
«Τον Γενάρη θα κλείσω τα 65. Κάνω μόνο λέιζερ στο πρόσωπο. Τα μαλλιά μου είναι αυτό το χρώμα τους, δεν ασπρίζουν με τίποτα, βάζω όμως αυτό το πιπεράκι για να μην φαίνονται τα αραιώματα» εξήγησε ο ίδιος.
Και συνέχισε για τις οικονομικές του απολαβέςς: «Στο παρελθόν είχα πάρει 5.000 ευρώ για ένα γκεστ, τώρα 500 ευρώ με τα βίας. Παίρνω 1200 ευρώ σύνταξη. Έχω δώσει πάνω από 180.000 ευρώ δανεικά και αγύριστα ή για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους».
Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει κάνει εδώ και χρόνια τη διαθήκη του: «Διαθήκη έκανα στα 25 μου, μόλις πήρα το πρώτο μου διαμέρισμα. Θέλω να φύγω άνευ κηδείας και οι φίλοι μου θα πάνε τη στάχτη μου σε ένα συγκεκριμένο μέρος κι από πάνω θα βάλουν ένα δεντράκι που συμβολικά θα βλέπει όλη τη θάλασσα της Αττικής.
Έχω αφήσει εγγράφως τι θέλω και χρήματα για να διασκεδάσουν μετά σε μια ταβέρνα γιατί από τη ζωή πέρασε ένα ευτυχισμένος άνθρωπος, άρα πρέπει να χαρούν» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.