Σπύρος Μπιμπίλας: «Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα και έλεγαν τι ωραία πέρασαν με τον κορωνοϊό»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα και έλεγαν τι ωραία πέρασαν με τον κορωνοϊό»

Ο ηθοποιός δεν κρύβει τον θυμό του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό θέατρο, στην εποχή της πανδημίας

Spyros_Mpimpilas
Στην κάμερα του Πρωινού» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την τελευταία απόφασή του να εγκαταλείψει το θέατρο, δυσαρεστημένος από τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού.

«Δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σκηνή παρά μόνο αν σοβαρευτούν όλοι, το κράτος, οι επιχειρηματίες και οι ηθοποιοί. Εάν επικρατήσει ο τρόμος του κορονοϊού και το 2021 δεν θα υπάρχουν ηθοποιοί» δήλωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τους ηθοποιούς που κάνουν τους παρουσιαστές», ενώ πρότεινε: «Να γίνουν κι άλλα σίριαλ, να ανοίξει το Θέατρο της Δευτέρας, το ραδιόφωνο να δουλέψουν οι ηθοποιοί, να ξαναγίνουν τα μεταγλωττισμένα. Υπάρχουν διέξοδοι να δουλέψουν οι ηθοποιοί. Κάποιοι δεν θέλουν».

Και συνεχίζοντας σχολίασε: «Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα και έλεγαν πόσο έκαναν αυτογνωσία, τι ωραία πέρασαν με τον κορωνοϊό και τι ωραία πέρασαν με την οικογένειά τους. Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω γελοιότητες. Καθόλου καλά δεν είναι να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι σου και απορώ γιατί το κάνανε τόσο χαριτωμενιά» κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

O κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο ψάρεμα τσιπούρας στο κυνήγι των... σιωπηλών δολοφόνων

Θρίλερ στον Αλμυρό: Μετά τον θάνατο 29χρονου... εντόπισαν 30χρονο σε κώμα - Τι σχέση είχαν

Αγέλη πιθήκων έκλεψε δείγματα αίματος ασθενών με κορωνοϊό στην Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης