Μελέτης Ηλίας: «Χωρίς την τηλεόραση δεν θα μπορούσα να εξασφαλίσω τα προς το ζην»

Μελέτης Ηλίας: «Χωρίς την τηλεόραση δεν θα μπορούσα να εξασφαλίσω τα προς το ζην»

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κατά γενική ομολογία εξαιρετική σειρά εποχής της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα

meletis-ilias
Στο MyTV και τη Μαριάνθη Καπετάνου μίλησε ο Μελέτης Ηλίας με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Πώς είναι η εργασία εν μέσω πανδημίας;

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εγώ τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω σταματήσει να δουλεύω στο θέατρο και είναι μια καινούργια πραγματικότητα το ότι φέτος δεν έχω παραστάσεις. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω δουλειά στην τηλεόραση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να εξασφαλίσω τα προς το ζην. Περιμένουμε να κοπάσει όλο αυτό για να μπούμε στους ρυθμούς μας.

Πώς έχετε καταφέρει, παρά τις δύσκολες συνθήκες, να έχετε συνεχώς δουλειά;

Η αλήθεια είναι ότι παίζει ρόλο η ικανότητα, αλλά κυρίως η τύχη. Έχω ικανούς συναδέλφους, που έχουν υπάρχει άνεργοι πολύ καιρό. Εγώ έχω υπάρξει άνεργος αλλά όχι πάνω από τέσσερις μήνες. Είναι και στη φύση της δουλειάς μας. Αλλά έχω σταθεί τυχερός, θα ήταν αχαριστία να πω ότι δεν έχω σταθεί τυχερός.

Έχετε πει ναι σε μια δουλειά που δεν σας εξέφραζε λόγω ανάγκης;

Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση. Πάντα μπορεί να μπεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Τα κάνεις μόνο και μόνο γιατί δεν είσαι πια μόνος και πρέπει να φέρεις ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tα Καλύτερά μας χρόνια │«Στην Ελλάδα είσαι ό,τι διαδηλώσεις» 🗓️ Πέμπτη 05/11 στις 22:00 στην #ΕΡΤ1 Ο Άγγελος αποφασίζει πως, τώρα που έχει κορίτσι, πρέπει να ενηλικιωθεί και προσπαθεί να μοιάσει στον πατέρα του. #TaKaliteraMasXronia #ERT1 @olgamalea @meletis_ilias @katerina_papoutsaki @toniasotiropoulou @jennytheona @nikorff @yolanda_balaoura_ @zouridakisalexandros @demetreskapouranes @maria_voskopoulou @melina_vampoula @renosharalambidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertsocial) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης