Περισσότερα από 52.000 σπίτια παρακολουθήσαν χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ERTFLIX σε avant premiere τα πρώτα επεισόδια των ολοκαίνουργιων σειρών της ΕΡΤ που αρχίζουν από σήμερα να προβάλλονται στην ΕΡΤ1
Τα «Καλύτερα μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η «Τούρτα της Μαμάς» έσπασαν όλα τα ρεκόρ θέασης στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, τόσο μέσω των smart τηλεοράσεων, όσο και από το ertflix.gr καταγράφοντας πρωτοφανή αύξηση σε σχέση με την μεσοσταθμική ημερήσια επισκεψιμότητα τουERTFLIX.
Είναι εντυπωσιακό ότι χθες συνολικά την πλατφόρμα επισκέφθηκαν 265.291 χρήστες, ενώ η πρόσβαση μέσω τηλεοράσεων έσπασε ρεκόρ 5μήνου.
Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση των σειρών μέχρι αργά το βράδυ που η ΕΡΤ αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο πρόσβασης των πρώτων επεισοδίων ως τις 3 το πρωί και όχι μέχρι τα μεσάνυχτα, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.
Αν κάτι ωστόσο γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ΕΡΤ είναι τα εκατοντάδες θετικά μηνύματα που γράφηκαν χθες στα Social Media και για τις τρεις σειρές οι οποίες αμέσως μετά την μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1 θα ανεβαίνουν την ίδια μέρα και στο ERΤFLIX.
Υπενθυμίζεται ότι το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20.00 στην ΕΡΤ1 και θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα ως και Παρασκευή.
Κλείσιμο
Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στις 22.00 και θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Πέμπτη στις 23.00 θα ακολουθεί και η «Τούρτα της Μαμάς».
Οι πρεμιέρες, ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς απόψε το βράδυ αμέσως μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων θα αρχίσει να προβάλλεται και το «Μεγάλο Παιχνίδι», το πιο επιτυχημένο αθλητικό τηλεπαιχνίδι του BBC που θα παρουσιάζει στην ελληνική του εκδοχή ο Γιώργος Λέντζας.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας