Περισσότερα από 52.000 σπίτια παρακολουθήσαν χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ERTFLIX σε avant premiere τα πρώτα επεισόδια των ολοκαίνουργιων σειρών της ΕΡΤ που αρχίζουν από σήμερα να προβάλλονται στην ΕΡΤ1
Τα «Καλύτερα μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η «Τούρτα της Μαμάς» έσπασαν όλα τα ρεκόρ θέασης στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, τόσο μέσω των smart τηλεοράσεων, όσο και από το ertflix.gr καταγράφοντας πρωτοφανή αύξηση σε σχέση με την μεσοσταθμική ημερήσια επισκεψιμότητα τουERTFLIX.
Είναι εντυπωσιακό ότι χθες συνολικά την πλατφόρμα επισκέφθηκαν 265.291 χρήστες, ενώ η πρόσβαση μέσω τηλεοράσεων έσπασε ρεκόρ 5μήνου.
Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση των σειρών μέχρι αργά το βράδυ που η ΕΡΤ αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο πρόσβασης των πρώτων επεισοδίων ως τις 3 το πρωί και όχι μέχρι τα μεσάνυχτα, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.
Αν κάτι ωστόσο γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ΕΡΤ είναι τα εκατοντάδες θετικά μηνύματα που γράφηκαν χθες στα Social Media και για τις τρεις σειρές οι οποίες αμέσως μετά την μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1 θα ανεβαίνουν την ίδια μέρα και στο ERΤFLIX.
Υπενθυμίζεται ότι το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20.00 στην ΕΡΤ1 και θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα ως και Παρασκευή.
Κλείσιμο
Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στις 22.00 και θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Πέμπτη στις 23.00 θα ακολουθεί και η «Τούρτα της Μαμάς».
Οι πρεμιέρες, ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς απόψε το βράδυ αμέσως μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων θα αρχίσει να προβάλλεται και το «Μεγάλο Παιχνίδι», το πιο επιτυχημένο αθλητικό τηλεπαιχνίδι του BBC που θα παρουσιάζει στην ελληνική του εκδοχή ο Γιώργος Λέντζας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»