ΟΖάχος Χατζηφωτίουγιόρτασε τα 98α γενέθλιά του και μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του. «Είχα ναι, ωραίες γυναίκες δίπλα μου, και πριγκίπισσες είχα, πολλά είχα».
«Έχω αγοράσει 5 ψυγεία, 5 πλυντήρια, όλα από 5. Γιατί εγώ, είτε βαριόμουν, είτε θύμωνα, είτε με ενοχλούσαν, έφευγα και έλεγα: «Γεια σου αγάπη μου, καλά περάσαμε» και τέρμα», αποκάλυψε ακόμα.
Ο ίδιος σχολίασε ακόμα την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκηαπό την τηλεόραση: «Η Ελένη δεν είναι αβγό ημέρας. Είναι κάποιας ηλικίας… Δεν με ενδιαφέρει να πω και πόσο είναι, ούτε και ξέρω, αλλά δεν είναι το κοριτσάκι εκείνο».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας