Κάνιε Γουέστ: Ανασταίνει νεκρούς, χτίζει τις πόλεις του μέλλοντος

Κάνιε Γουέστ: Ανασταίνει νεκρούς, χτίζει τις πόλεις του μέλλοντος

Ο βραβευμένος με Grammy ράπερ και υποψήφιος για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ στοχεύει ψηλά και χωρίς όρια

kanyart
Καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ πρωτοτυπίας, ο Κάνιε Γουέστ κατάφερε το ακατόρθωτο: να προσφέρει κάτι με ανεκτίμητη αξία σε μια γυναίκα που τα έχει όλα. Αφού για τα 40ά γενέθλια της συζύγου του Κιμ Καρντάσιαν ο δισεκατομμυριούχος μουσικός δημιούργησε ένα βίντεο με το ολόγραμμα του νεκρού πατέρα της να της εύχεται «Χρόνια πολλά Κίμπερλι! Κοίτα τον εαυτό σου! Είσαι 40 χρονών και έχεις μεγαλώσει. Είσαι τόσο όμορφη όσο κι όταν ήσουν ένα μικρό κοριτσάκι». Το για πολλούς μακάβριο ασυνήθιστο δώρο έλαβε θερμής υποδοχής από τη συγκινημένη τηλεπερσόνα που έχασε τον πατέρα της Ρόμπερτ το 2003 από καρκίνο του οισοφάγου, σε ηλικία 59 χρονών.



Μην πιστεύοντας ότι τον ξαναέβλεπε μπροστά της ολοζώντανο να της μιλάει μέσα από μια ψηφιακή οθόνη 27 χρόνια μετά, η επίσης πάμπλουτη τηλεπερσόνα έσπευσε να ανεβάσει το βίντεο στο Twitter χαρακτηρίζοντάς το «θεόσταλτο». Και δεν παρέλειψε να επαινέσει και να ευχαριστήσει τον ευρηματικό σύζυγό της που της χάρισε κάτι τόσο πολύτιμο, το οποίο θα διαρκέσει μια ζωή.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα ευχάριστο διάλειμμα στην επεισοδιακή σχέση των δυο τρελά διάσημων που ανά τακτά διαστήματα δημοσιεύματα και μαρτυρίες του στενού κύκλου τους θέλουν στα μαχαίρια ή στην καλύτερη, σε διάσταση. Κι ενώ ο συζυγικός βίος θεωρητικά τουλάχιστον συνεχίζεται, ο επιτυχημένος μουσικός, σχεδιαστής, επιχειρηματίας και εσχάτως υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει πολλές δουλειές εκτός από το να σκλαβώνει τη γυναίκα του με εγκάρδιες χειρονομίες.

Πριν από μερικές μέρες, σε ένα τρίωρο podcast με τον Τζο Ρόγκαν, ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δημιουργήσει μια φουτουριστική -όσο τα σχέδια αθλητικών παπουτσιών που υπογράφει ως σχεδιαστής- πόλη σε ένα νησί που του παραχώρησε ο πρόεδρος της Αϊτής. Κι αυτό προκάλεσε ένα τσουνάμι αρνητικών αντιδράσεων. Επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες για καθαρή εκμετάλλευση ενός τόπου προς όφελός του, κατέφυγε -πού αλλού;- στο Twitter: «Για να γίνω σαφής: Έχουμε δεσμευτεί με την κυβέρνηση της Αϊτής να προχωρήσουμε σε μια επένδυση που θα μεταμορφώσει τον τόπο, θα προσφέρει δουλειές, ανάπτυξη, θα στηρίξει τους ντόπιους αγρότες και ψαράδες και θα δημιουργήσει μια νέα "Πόλη του Μέλλοντος” σε μια πολύ όμορφη χώρα», διευκρίνισε ο υπέρμετρα φιλόδοξος άντρας με κεφαλαία κυρίως γράμματα απεικονίζοντας πιθανώς το μέγεθος της αγανάκτησής του.



Ο καιρός μόνο μπορεί να αποδείξει τις προθέσεις του. Προς το παρόν, η 3η Νοεμβρίου πλησιάζει επικίνδυνα. Και τότε θα φανεί ποιος θα γελάσει καλύτερα ή πιο πικρά από ποτέ

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στη Σάμο: Έπεσε εκκλησία στο Καρλόβασι - Δείτε βίντεο

Σεισμός 6,7 στη Σάμο - Αισθητός ο σεισμός σε όλη την Ελλάδα

Σεισμός στη Σάμο: Ζημιές σε κτήρια και στη Χίο από τα 6,7 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης