GNTM - Ηρακλής Τσουζίνοβ: Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το μπούλινγκ

GNTM - Ηρακλής Τσουζίνοβ: Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το μπούλινγκ

Το επίδοξο νεαρό μοντέλο σε μια συγκινητική στιγμή μιλάει για τις δυσκολίες που έχει ζήσει

Hercules_Tsuzinov
Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή με το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ από το GNTM. Το νεαρό επίδοξο μοντέλο μίλησε για το μπούλινγκ που έχει βιώσει από μικρή ηλικία και με υπερηφάνεια μίλησε για τη γυναίκα που έχει πρότυπο στη ζωή του.

«Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το μπούλινγκ. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά».

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου. Φοβόμουν να την πληγώσω γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ τοπ! Έχει περάσει πάρα πολλά. Ζούσαμε στη Γερμανία, αποφασίσαμε να φύγουμε και αρχίσαμε να μεταναστεύουμε από χώρα σε χώρα. Μέναμε σε φίλους, σε σπίτια, όπου να ‘ναι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Ηρακλής. «Η μάνα μου είναι… Δεν ξέρω… Είναι… Μισό… Είναι ο ήρωας μου! Είναι… Σόρρυ… Έχει κάνει τόσα για μένα και έχουμε περάσει τόσα και πραγματικά μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο» είπε με δάκρυα στα μάτια ο παίκτης του GNTM.




Ειδήσεις σήμερα:

Μακρόν-Ερντογάν: Απόλυτη η ρήξη - Λάδι στη φωτιά με το σκίτσο του Charlie Hebdo

Κορωνοϊός: Η νέα έξαρση παγώνει την Ευρώπη - Σήμερα αποφασίζει η ΕΕ, προς lockdown η Γαλλία

Η κυβέρνηση κάνει τεστ μετά την θετική Κεραμέως και την καραντίνα του Λαβρόφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης