Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνεργάτιδα του «Πάμε Δανάη» είναι θετική στον κορωνοϊό

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνεργάτιδα του «Πάμε Δανάη» είναι θετική στον κορωνοϊό

«Τα παιδιά μου είναι αρνητικά, αλλά εγώ θετική» αποκάλυψε η ίδια μέσω skype στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA

eliana1
Θετική στον κορωνοϊό είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα την προηγούμενη Παρασκευή. ανέφερε η ίδια.

«Να σας ενημερώσω και τηλεοπτικά πως κάναμε το τεστ το Σάββατο και τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ είμαι θετική στον κορωνοϊό» ανέφερε η ίδια. «Τώρα τελειώνει η προληπτική καραντίνα και τώρα είμαι στην κανονική καραντίνα του κορωνοϊού και νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δύο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή που δεν θεωρείται σύμπτωμα κορωνοϊού αλλά το είχα πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε είμαι 10 ημέρες σε καραντίνα.

Η επώαση γίνεται λογικά στις τρεις με πέντε ημέρες, οπότε έχω ήδη κορωνοϊό εδώ και πέντε ημέρες. Θα μπορούσε λογικά να το ανιχνεύσει και νωρίτερα το τεστ απλά πήγαμε και το κάναμε το Σάββατο. Η καρδιά μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που είναι γονείς και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη φάση, διότι εγώ πρέπει να απομονωθώ από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή» είπε μεταξύ άλλων η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε σύνδεση που είχε μέσω skype.



Ειδήσεις σήμερα

Η Τουρκία ακύρωσε τις NAVTEX για ασκήσεις την 28η Οκτωβρίου

Καιρός - Έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και χαλάζι - Δείτε τις περιοχές σε χάρτη

Μελάνια Τραμπ: Συνοδεύει τον Τραμπ η ίδια ή σωσίας της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης