Πότε επιστρέφει στο πόστο της η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εδώ και κάποιες μέρες απουσιάζει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η συνεργάτιδα της Ελένης «χτυπήθηκε» από τον ιό της γρίπης H1N1. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε στον αέρα του Πρωινού πότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επιστρέφει στην Ελένη. «Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το οποίο διασταύρωσα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι πραγματικά άρρωστη, έχει Η1Ν1, να της πούμε περαστικά. Επιστρέφει στην ομάδα της εκπομπής αύριο, Τετάρτη», είπε χαρακτηριστικά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV