Δέσποινα Βανδή: Το καινούργιο της ζεϊμπέκικο είναι «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή»

Δέσποινα Βανδή: Το καινούργιο της ζεϊμπέκικο είναι «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή»

Σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη, με τον Τάσο Νούσια να συμπρωταγωνιστεί στο music video του τραγουδιού

vandi
Η Δέσποινα Βανδή ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη και παρουσιάζουν το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», που κυκλοφορεί μαζί με ένα κινηματογραφικό music video, από την Panik Records.
Πρόκειται για ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

unnamed__1_


Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video με κινηματογραφική αισθητική που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος από το φεστιβάλ Mofilm του Λονδίνου, Κώστας Καρυδάς.
Με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τάσο Νούσια, που έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, η Δέσποινα Βανδή ξετυλίγει την ιστορία ενός παλιού έρωτα, που ένα τυχαίο συμβάν αρκεί για να τον κάνει να επιστρέψει, έστω και σαν θύμηση…

Κλείσιμο
Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», που έγινε Νo1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, αποτελεί τον προπομπό της δισκογραφικής συνεργασίας της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Δέσποινα Βανδή - 'Ενα Τσιγάρο Διαδρομή - Official Music Video


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΝΔΙΣΥ: Δόθηκαν λάθος αναδρομικά σε 80.000 συνταξιούχους - Τι απαντά ο ΕΦΚΑ

Σε ελεύθερη πτώση η τουριστική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης