«Απόψε Μόνο»: Πρεμιέρα για το απρόβλεπτο late night comedy show του Mega

«Απόψε Μόνο»: Πρεμιέρα για το απρόβλεπτο late night comedy show του Mega

Η εκπομπή ξεκίνησε στις 23:30 στο ΜEGA

DSC_6816
Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό́ και απρόβλεπτο late night comedy show, το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA.

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Στην πρεμιέρα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ», οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου. Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για τον Covid-19.

Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

DSC_6807
DSC_6816
DSC_6876
DSC_6927

Ειδήσεις σήμερα:

«Απόψε Μόνο»: Πρεμιέρα για το απρόβλεπτο late night comedy show του Mega

Ζαχάροβα: Στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου ο Σεργκέι Λαβρόφ

Δείτε βίντεο: Ο Μιχαλολιάκος πάει να παραδοθεί - Τον συνοδεύουν η κόρη του και χρυσαυγίτες που βρίζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης