Just The 2 Of Us: Σάρωσε η πρεμιέρα του Κοκλώνη

Just The 2 Of Us: Σάρωσε η πρεμιέρα του Κοκλώνη

Πρώτος με διαφορά σε τηλεθέαση και social media.

us_ar

Νο1 trend στο twitter για 9 ώρες, από την έναρξή του μέχρι τα ξημερώματα, με τις συμμετέχουσες στο σόου #Ζωζώ (Σαπουντζάκη) και #Ζόζεφιν (Βέντελ) να βρίσκονται επίσης μέσα στα 5 πρώτα trending topics, για διαφορετικούς η κάθε μια λόγους, το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη έκανε πρεμιέρα χθες, με τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων να παίρνουν φωτιά.


Το Just The 2 Of Us, κυριολεκτικά «πιο ανατρεπτικό από ποτέ» επέστρεψε Live μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες και σκαρφάλωσε με άνεση στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, με μέσο όρο 16%, φτάνοντας σε τέταρτο το 20,2%. Ακόμα μεγαλύτερο μέσο όρο κατέγραψε στα νεανικά κοινά 15-24 με μέσο όρο 26%.

us1
Κλείσιμο

O Νίκος Κοκλώνης, άνετος, με χιούμορ και ατάκες, κέρδισε τις εντυπώσεις στο live, που δεν είναι καθόλου εύκολο εγχείρημα, κάτι που σχολιάστηκε πολύ στο τουίτερ, με τους χρήστες να επισημαίνουν πως ο Νίκος όχι μόνο «γύρισε» αλλά επέστρεψε καλύτερος από κάθε άλλη φορά.


Ο παρουσιαστής που αγαπά το περφόρμανς, τραγούδησε «Γύρισα» και με το γνωστό του αυτοσαρκασμό αποκάλυψε πως σε αυτό το εγχείρημα τον βοήθησε «ο καλύτερος». Ήταν ο άνθρωπος που του υπέδειξε η Δέσποινα Βανδή όταν το καλοκαίρι της ζήτησε τη βοήθειά της για μαθήματα φωνητικής και, όπως είπε ο ίδιος, εκείνη του απάντησε πως δεν κάνει θαύματα (!) και τον παρέπεμψε στον μόνο… μάγο, Γιώργο Θεοφάνους. Ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε στη σκηνή τον μέντορά του και του έκανε ζωντανά πρόταση για γίνει ο head coach για τους διαγωνιζόμενους, βάζοντας στην ομάδα έναν ακόμα σταρ, που μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει σε εντελώς διαφορετικό ρόλο- αυτόν του κριτή.


us2


Η πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη κράτησε τις υποσχέσεις για ανατροπές, κάνοντας το τουίτερ να παραληρεί όταν στη σκηνή ανέβηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, τραγουδώντας με μπρίο μαζί με τον παρτενέρ της Γιάννη Αθητάκη, με μίνι και «πόδια που ζηλεύουν 20χρονες» όπως έγραψαν εκατοντάδες τουιτς.

Στα highlight της βραδιάς και η στιγμή που εμφανίστηκε η Έφη Σαρρή στη σκηνή, όχι μόνη (καθώς η Πηγή Δεβετζή που θα ήταν ζευγάρι της νοσεί από κορωνοϊό) αλλά με τον Τρύφωνα Σαμαρά που έκανε μεγάλο comeback στο σόου, αναστατώνοντας τη σκηνή. Τον μόνο που δεν είδαμε ήταν ο Ντάνος που είχε συζητηθεί για guest- αλλά υπάρχει και επόμενο live.



us6
us5
us4
us3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης