Η Ελίνα Κέφη εκφράζει τη θηλυκότητά της

Η Ελίνα Κέφη εκφράζει τη θηλυκότητά της

Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της

elina_kefi
Η Ελίνα Κέφη συνεχίζει να είναι μια όμορφη και ποθητή γυναίκα. Μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα όμως κρατάει την επαφή της με τον κόσμο μέσα από τα social media. Για αυτό, άλλωστε, κάθε της ανάρτηση στο διαδίκτυο προκαλεί «βροχή» αντιδράσεων από τους ακολούθους της.

Έτσι, λοιπόν πριν από λίγο μοιράστηκε ένα ξεχωριστό μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Ένα μήνυμα που επέλεξε να συνοδεύσει με δύο πολύ όμορφες φωτογραφίες.

«Διαβασα ενα πολυ ωραιο κειμενο και θελω να το μοιραστω μαζι σας κοριτσια❤

"Μια γυναικα για να νιωσει θηλυκο πρεπει πρωτα να νιωσει ελευθερη κι αναλαφρη σαν αερικο.Μιλαω για μια ελευθερια απαλλαγμενη απο ασχημιες ,κατινιες,ναρκισσισμους και μιζεριες.
Μια γυναικα που εκπεμπει θηλυκοτητα επιτρεπει στον εαυτο της να νιωσει ευαλωτη οχι αβοηθητη,αδυναμη αλλα οχι θυμα.
Η δυναμη της θηλυκοτητας κρυβεται ακομη και στο αυθορμητο χαχανητο χωρις ντροπη,στο αθωο βλεμμα της που οτι βρει τον δωστο αποδεκτη μεταμορφωνεται σε ερωτευσιμο.
Η θηλυκοτητα της κρυβεται στην αληθεια της..
Σοφια Δεδε"

Θα συμπληρωσω εγω..
Ας μην φοβομαστε να βγαλουμε τη θηλυκοτητα μας οταν το νιωθουμε.Αυτη απο η φυση μας εδωσε κι οχι την αλλη την επιτηδευμενη αυτη που εχει ενα σκοπο που θελει να προκαλεσει.
Η θηλυκοτητα δεν προκαλει,ξυπναει αισθησεις και συναισθηματα!!!

Τι λετε;;
Παμε να βρουμε τη χαμενη θηλυκοτητα μας;;
Καπου μεσα μας ειναι!!!», έγραψε στο κείμενο της ανάρτησής της.

Elina_Kefi
Elina_Kefi1
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διαβασα ενα πολυ ωραιο κειμενο και θελω να το μοιραστω μαζι σας κοριτσια❤ "Μια γυναικα για να νιωσει θηλυκο πρεπει πρωτα να νιωσει ελευθερη κι αναλαφρη σαν αερικο.Μιλαω για μια ελευθερια απαλλαγμενη απο ασχημιες ,κατινιες,ναρκισσισμους και μιζεριες. Μια γυναικα που εκπεμπει θηλυκοτητα επιτρεπει στον εαυτο της να νιωσει ευαλωτη οχι αβοηθητη,αδυναμη αλλα οχι θυμα. Η δυναμη της θηλυκοτητας κρυβεται ακομη και στο αυθορμητο χαχανητο χωρις ντροπη,στο αθωο βλεμμα της που οτι βρει τον δωστο αποδεκτη μεταμορφωνεται σε ερωτευσιμο. Η θηλυκοτητα της κρυβεται στην αληθεια της.. Σοφια Δεδε" Θα συμπληρωσω εγω.. Ας μην φοβομαστε να βγαλουμε τη θηλυκοτητα μας οταν το νιωθουμε.Αυτη απο η φυση μας εδωσε κι οχι την αλλη την επιτηδευμενη αυτη που εχει ενα σκοπο που θελει να προκαλεσει. Η θηλυκοτητα δεν προκαλει,ξυπναει αισθησεις και συναισθηματα!!! Τι λετε;; Παμε να βρουμε τη χαμενη θηλυκοτητα μας;; Καπου μεσα μας ειναι!!!🌺🌺 @maratsinogroup ♤♤♤♤♤♤♤♤ @gossarduk __ ♡♡♡♡♡♡♡♡__________ PHOTO:@panosgi Make up:@petrouladou Hair:@stella.gkavani

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina Kefi (@elina_kefi) στις



Ειδήσεις σήμερα:

Ασάφ Αβιντάν: «Την ιδέα μού την έδωσε ο Αριστοτέλης»

Τρομοκρατία στη Γαλλία: Δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος είχε ο 18χρονος που αποκεφάλισε τον καθηγητή

Συνταγή:Λαχταριστά σουτζουκάκια µε δύο κιμάδες και πικάντικη σάλτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης