Τηλεθέαση: Οι Μέλισσες, η Κατερίνα και οι άλλοι

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά που σημείωσαν εκπομπές, σειρές, δελτία και ριάλιτι

tv_ar
Η εβδομάδα τελείωσε και τα συμπεράσματα για την τηλεθέαση που σημείωσαν σειρές, εκπομπές, δελτία ειδήσεων και ριάλιτι βγήκαν και είναι πολλά. Η ενημέρωση από τις πολύ πρωινές ώρες καλά κρατεί και η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως κρατάει γερά τα σκήπτρα. Ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Στη συνέχεια του πρωινού η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στη δεύτερη θέση σκληρή μάχη δίνουν η Ζήνα Κουτσελίνη και η Φαίη Σκορδά. Αξιοσημείωτα ποσοστά σε αυτή τη ζώνη σημειώνει η εκπομπή μαγειρικής της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Πολύ χαμηλά τα ποσοστά της Ελεονώρας Μελέτη...

Στην καυτή ζώνη της prime time οι Άγριες Μέλισσες εξολοθρεύουν όποιο αντίπαλο βρουν απέναντί τους. Ούτε το Big Brother ούτε κάποια άλλη σειρά η εκπομπή μπορεί να ανακόψει την σταθερά ανοδική πορεία της δημοφιλούς σειράς.

Νωρίς το πρωί



Πρωινές Εκπομπές

Μεσημεριανές εκπομπές
Το μεσημέρι το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στην κορυφή στο δυναμικό κοινό ενώ το Shopping Star με τη Βίκυ Καγιά τερματίζει πρώτο στο σύνολο. Ακολουθεί από κοντά το Καλό Μεσημεράκι ενώ οι άλλες εκπομπές σημειώνουν μονοψήφια νούμερα.

Απογευματινή ζώνη
Το απόγευμα τα τηλεπαιχνίδια έχουν την τιμητική τους με τον Τροχό της Τύχης να έχει την περισσότερη… τύχη στην τηλεθέαση.

Δελτία Ειδήσεων
Σκληρός ο ανταγωνισμός στα δελτία ειδήσεων με το STAR να τερματίζει πρώτο στο δυναμικό κοινό και ο ΣΚΑΪ πρώτος στο σύνολο…

Prime Time
Οι Άγριες Μέλισσες παίζουν μπάλα κάθε βράδυ χωρίς αντίπαλο και αφήνουν πίσω και το Big Brother και τους υπόλοιπους.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης