Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της συζύγου του που «έφυγε» από τη ζωή πριν τρεις μηνες
Η Κέλι Πρέστον πέθανε στα 57 της τον περασμένο Ιούλιο, μετά από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο του μαστού
Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Τζον Τραβόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια που θα είχε η σύζυγός του, Κέλι Πρέστον, αν δεν είχε χάσει τη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Αμερικανός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, δίπλα από μια παρόμοια φωτογραφία από τον γάμο των γονιών του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά γλυκιά μου! Βρήκα αυτήν τη φωτογραφία του γάμου της μαμάς και του μπαμπά μου. Ήταν ωραίο να βλέπουμε τη δική μας παράλληλα. Όλη μου την αγάπη, Τζον».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.