Nτομινίκ Γουέστ: Τη Δευτέρα φιλιόταν με την Λίλι Τζέιμς στη Ρώμη, την Τρίτη... με τη γυναίκα του στο σπίτι!

Nτομινίκ Γουέστ: Τη Δευτέρα φιλιόταν με την Λίλι Τζέιμς στη Ρώμη, την Τρίτη... με τη γυναίκα του στο σπίτι!

Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κάθριν Φιτζέραλντ, έξω από το σπίτι τους στο Γουίλσαϊρ στη νοτιοδυτική Αγγλία - «Ο γάμος μας είναι ισχυρός»  έγραψαν στο σημείωμά τους προς τον Τύπο

PRC_168459823
Το σκάνδαλο για τα βρετανικά tabloids έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Η εξωσυζυγική περιπέτεια στη Ρώμη του 50χρονου Άγγλου ηθοποιού Nτομινίκ Γουέστ, που απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι αγκαλιά με την 31χρονη συνάδελφό του Λίλι Τζέιμς, είχε και συνέχεια: με την ακαριαία επιστροφή του στην Αγγλία και την επίσημη εμφάνισή του πλάι στην εδώ και 10 χρόνια σύζυγό του, ιρλανδικής αριστοκρατικής καταγωγής, Κάθριν Φιτζέραλντ και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The Affair” actor Dominic West, who is married, was photographed kissing actress Lily James while together in Rome. Tap this pic in the LINK IN BIO for the full story. #LilyJames #DominicWest Photo: Getty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared) στις


Ο Nτομινίκ Γουέστ και η Λίλι Τζέιμς που συμπρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική μεταφορά για το BBC του διάσημου μυθιστορήματος «The Pursuit Of Love» της Νάνσυ Μίτφορντ, εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι στη Ρώμη σε τρυφερά στιγμιότυπα: να γευματίζουν παρέα κάτω από τον φθινοπωρινό ήλιο, να φωτογραφίζουν μαζί τα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας και να περιηγούνται στους δρόμους αγκαλιά πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Actress #lilyjames and co-star #dominicwest were spotted in Rome. New couple alert? What will his wife #catherinefitzgerald be thinking?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celebrities updates (@celebsupdates2020) στις

Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Daily Mail μάλιστα, το παράνομο ζευγάρι πέρασε δύο νύχτες σε σουίτα του φημισμένου Hotel De La Ville, κοντά στην Piazza di Spagna.


Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο 50χρονος πρωταγωνιστής της σειράς The Affair -αντιμετωπίζοντας το σκάνδαλο της εξωσυζυγικής σχέσης- επέστρεψε στην οικογενειακή εστία.
Η Λίλι Τζέιμς μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστο ότι δεν είναι πια μαζί, ύστερα από 5 χρόνια, με τον επίσης ηθοποιό Ματ Σμιθ.

SPL5192311_048
SPL5192311_028


Οι φωτορεπόρτερς και οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν στηθεί έξω από το σπίτι του Nτομινίκ Γουέστ και της Ιρλανδής αρχιτέκτονα και γόνου αριστοκρατικής οικογενείας, Κάθριν Φιτζέραλντ, όπου με εμφανή αμηχανία οι δυο τους εμφανίστηκαν να βγαίνουν μαζί, πόζαραν αγκαλιασμένοι, φιλήθηκαν, δεν έκαναν δηλώσεις, αλλά με ένα ιδιόχειρο σημείωμα υπογεγραμμένο και από τους δύο, ανέφεραν: «Ο γάμος μας είναι ισχυρός και είμαστε μαζί. Σας ευχαριστούμε».



SPL5192331_023

Οι πιο παρατηρητικοί πάντως εντόπισαν ότι ο ηθοποιός δεν φορούσε το γαμήλιο δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι, όπως ακριβώς και στις φωτογραφίες που έγιναν viral από την ερωτική απόδρασή του στη Ρώμη, αγκαλιά με τη Λίλι Τζέιμς.

Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Euroleague: Αναβλήθηκε το ματς Βιλερμπάν-ΠΑΟ!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Βενγκέρ: Ακατανόητος θεσμός... να απαλλαγούμε από το Nations League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης