Στο αποψινό επεισόδιο του «Big Brother» οι τηλεθεατές θα παρακολούθησουν την αυστηρή ποινή που επιβάλει ο Μεγάλος Αδελφός στη Σοφιά Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Οι δύο παίκτριες παραβίασαν βασικό κανόνα του ριάλιτι όταν πήγαν μαζί στην τουαλέτα και κάλυψαν τα μικρόφωνά τους προκειμένου να μην ακουστούν τα όσα έλεγαν.
Όπως θα δείτε στο βίντεο οι δύο φίλες βρίσκονται στο δωμάτιο επικοινωνίας, ακούνε τα όσα τους λέει ο Μεγάλος Αδελφός, αλλά αρνούνται κατηγορηματικά ότι κάλυψαν τα μικρόφωνά τους. Μάλιστα, η Σοφία Δανέζη είναι αρκετά εκνευρισμένη με τα όσα ακούει και εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως η ποινή τους είναι να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.