GNTM: Ο Emiliano άρπαξε την τρίαινα και ‘’κάρφωσε’’ τρεις συμπαίκτες του

GNTM: Ο Emiliano άρπαξε την τρίαινα και ‘’κάρφωσε’’ τρεις συμπαίκτες του

Η στρατηγική ‘’εξόντωσης’’ των αντιπάλων του έγινε με χειρουργική ακρίβεια

emiliano
O 20χρονος Emiliano που ξεχώρισε στην προηγούμενη δοκιμασία του GNTM, εξασφάλισε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα απέναντι στους συμπαίκτες του.
Στην αποψινή δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στην παραλία ως δυναμικοί Beach Fighters, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντιηλιακό.


Ο Emiliano κλήθηκε κατά την έναρξη της δοκιμασίας να δώσει το disadvantage σε τρεις συμπαίκτες του, κάτι που σήμαινε ότι θα τους απέκλειε από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Με ψυχραιμία και μελετημένη στρατηγική, επέλεξε τη Ρασέλ, τον Παναγιώτη και τον Δημοσθένη, συγκεντρώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο πολλά παρασκηνιακά σχόλια και αντιδράσεις. 

Επιλέον, ο Emiliano είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει πρώτος τα props που επιθυμούσε για τη φωτογράφιση. «Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω χαρακτηριστεί αρχαίος Έλληνας θεός. Οπότε μου ήρθε μια φλασιά και θα ‘’ντυθώ’’ τον Ποσειδώνα ή κάτι τέτοιο» δήλωσε στην κάμερα και διάλεξε την τρίαινα, ενώ μοίρασε τα υπόλοιπα props στους συμπαίκτες του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης