Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μόνος. Πέρασα και ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας και ήταν ακόμα πιο δυσβάσταχτο»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μόνος. Πέρασα και ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας και ήταν ακόμα πιο δυσβάσταχτο»

Ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί δημόσια τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του λόγω του καρκίνου

albanis89898
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά ότι μετά την τελευταία του σχέση, δεν ήθελε να δεσμευτεί ξανά καθώς του άφησε ‘’πληγές’’, ενώ πέρασε μόνος του και το δύσκολο διάστημα με την περιπέτεια υγείας που είχε.


«Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος με αυτό που θες και όχι γενικά και αόριστα πως ‘’θέλω μια κοπέλα’’. Να την κάνεις τι; Να σου μαγειρέψει; Να την ερωτευτείς;» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Έχω περάσει μεγάλο διάστημα που αποζητούσα τη μοναξιά, το να έχω τη βολή μου, την ευκολία μου, το να μην με ενοχλεί κανένας και να έχω αυτά που παρέχει μια συντροφική σχέση σε δόσεις. Να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα. Υπήρχαν πολύ μεγάλα τέτοια διαστήματα, απόλυτα συνειδητά.Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση μού δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, να ξαναδιαθέσω τον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο που να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. (…) Κάποια αγκαθάκια μένουν και μπορεί να είναι μεγάλα και να σε κάνουν να θες να είσαι μόνος σου και να μην επενδύσεις σε σχέση, για να μην ξαναπληγωθείς» συνέχισε.

«Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, γιατί θέλει ρίσκο η ζωή και όσο κι αν μας πληγώνουν ή μας απογοητεύουν οι άνθρωποι, δεν σημαίνει ότι επαναλαμβάνεται αυτό συνέχεια.
Πρέπει να αποζητούμε τη συντροφικότητα και το μαζί. Η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα. Τα 5 τελευταία χρόνια είμαι μόνος μου, δεν είμαι σε σχέση. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασα και ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας που δεν είχε κάπου να ακουμπήσει το μέσα μου, οπότε αυτό το έκανε ακόμα πιο δυσβάσταχτο. Εγώ δεν ήθελα. Δεν ήθελα να γίνω βάρος»
κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης