Kenzo: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην πορνοστάρ και ο γιος που απέκτησε στη διάρκεια ενός live sex show στην Αθήνα

Kenzo: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην πορνοστάρ και ο γιος που απέκτησε στη διάρκεια ενός live sex show στην Αθήνα

«Το αντιλήφθηκα στα 16 μου ότι είμαι σεξομανής» αποκάλυψε ο ίδιος

kenzo
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε χθες βράδυ ο πρώην πορνοστάρ Kenzo ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες του Δημήτρη Σειρηvάκη - γύρισε 20 ταινίες μέσα σε 8 χρόνια. 

Με καταγωγή από την Αρμενία, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «εννέα ετών το 1996, μας έφερε η μητέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Έχω μία αδερφή μεγαλύτερη αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν πολύ "ενεργητικός" άνθρωπος, έχω περίπου 20 αδέλφια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε καθόλου. Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, όταν μου ζήτησε λεφτά. Η απουσία του πατέρα μου έχει παίξει ρόλο στο πώς οδηγήθηκα να κάνω κάποια πράγματα. Μεγάλωσα με τη μαμά μου».



Ο ίδιος αφηγήθηκε ότι: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν το στριπτίζ, σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, το Blue Iguana.
Μετά πήρα προαγωγή και έκανα ζωντανό σεξ πάνω στη σκηνή. Είχα αρρώστια με το σεξ. Όλα αυτά μου δημιουργήθηκαν από τα παιδικά χρόνια. Το αντιλήφθηκα στα 16 μου ότι είμαι σεξομανής. Η μητέρα μου δεν ήθελε να καταλήξω σαν τον πατέρα μου, κάτι το οποίο έγινε. Απλώς, εγώ το έκανα επαγγελματικά και έγινε χειρότερο».


Κλείσιμο



Ο Kenzo μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τον μοναχογιό του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια ενός show με live sex επί σκηνής.
«Ήμουν 17,5 και μόλις είχα έρθει στην Αθήνα στο Lolita. Από την ένταση εκσπερμάτισα και η παρτενέρ μου μετά μου είπε ότι έμεινε έγκυος».
Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έχει να δει τον γιο του εδώ και δέκα χρόνια: «Δεν έχω επαφές με τον γιο μου γιατί η μητέρα του έχει παντρευτεί. Εγώ μιλάω με τον θείο του κρυφά. Ο πόνος είναι μεγάλος. Πιστεύω όταν ενηλικιωθεί θα βρει τον πατέρα του».


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Kenzo αποκάλυψε την εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά: «Είχα έρθει σε μια κατάσταση που έκανα τα πάντα. Ήμουν ένας άνθρωπος που θα έπαιρνα κάτι και θα ρώταγα μετά “τι ήταν αυτό;”. Αυτό ήταν που το έκανε πολύ επικίνδυνο γιατί έγινε καθημερινότητα. Έπαιρνα τα πάντα. Ήταν τα ναρκωτικά, ήταν το αλκοόλ, ήταν τα ηρεμιστικά».

Μάλιστα ανέφερε ότι λίγο πριν αποφασίσει να κάνει restart στη ζωή του, ήταν έτοιμος να ληστέψει τράπεζα:
«Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, τόσο χάλια που ήμουν, δεν είχα καθόλου λεφτά... Να φανταστείς είχα πάρει κάτι αεροβόλα ψεύτικα και έλεγα "θα μπω μέσα και θα κάνω ληστεία". Όχι ότι δεν θα με αναγνώριζε κανείς, αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό μου, τόσος λίγος ήμουν και ένιωθα».


Κι ενώ βρισκόταν σε αδιέξοδο ζήτησε από τον Θεό ένα σημάδι που θα τον έκανε να αλλάξει. Όταν το σημάδι ήρθε, άδραξε την ευκαιρία.
Του πρότειναν να δουλέψει στο λιμάνι της Σαντορίνης καθώς μιλούσε άπταιστα αγγλικά, για 7 μέρες την εβδομάδα επί 12 ώρες για 30 ευρώ κι η απάντησή του ήταν «ναι».
«Έκανα restart στη ζωή μου όταν συνειδητοποίησα ότι από τα 16 μου έκανα μόνο σεξ και δεν είχα καμία άλλη ικανότητα. Όταν έφυγα από το επάγγελμα, κατάλαβα το λάθος που έκανα(...) Όσο καλός και έξυπνος να είμαι, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που είναι καλός στο να αναπαράγεται σαν τα ζώα. Συνειδητοποιείς ότι αυτό που έκανες είναι ένα θέαμα, οι άνθρωποι θέλουν να το βλέπουν αλλά όχι να το έχουν και δίπλα τους» ανέφερε.

Πλέον έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή του, αποφάσισε να ασχοληθεί με το wedding entertaining και εκεί γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του, την Τζούλια, με καταγωγή από τη Λευκορωσία, η οποία τον βοήθησε να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Bαριά καμπάνα για e-shop - Έπαιρνε λεφτά και δεν παρέδιδε τα προϊόντα!

Μητσοτάκης σε Μισέλ: Στο χέρι της Τουρκίας να συνεργαστεί ή να υποστεί τις συνέπειες της στάσης της

Σοκ με τα γηροκομεία: Το 7ο που «χτυπά» ο κορωνοϊός - 40 τα κρούσματα στον Άγιο Παντελεήμονα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης