Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα προφυλακτικά που μοίρασαν στο σπίτι του Big Brother και ο «κρυφός» έρωτας του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα προφυλακτικά που μοίρασαν στο σπίτι του Big Brother και ο «κρυφός» έρωτας του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ο πολυσυζητημένος παίκτης που απομακρύνθηκε, ύστερα από το χυδαίο περιστατικό σε live streaming, είναι -όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος- τρελά ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη που συνεχίζει στο reality show του ΣΚΑΪ

big-brother-17
Με αποκαλύψεις και άγνωστες πληροφορίες από τα παρασκήνια του Big Brother εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη σοφίτα».

Ο έμπειρος τηλεπαρουσιαστής αναφέρθηκε στο θόρυβο που ξέσπασε, μετά το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη: «Όλο το πολιτικό σύστημα πίεσε και κυρίως οι ανταγωνιστές, να κοπεί το Big Brother. Κατ’αρχήν αυτή η φράση λέχθηκε στο live streaming, δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση. Μας έχει εγκαλέσει το ραδιοτηλεοπτικό, με ποια αρμοδιότητα. Ως τι; Βγήκε στο ραδιόφωνο ή βγήκε στην τηλεόραση;» τόνισε ο ίδιος.
Και συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι σε επικοινωνία του με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο πρώην παίκτης του Big Brother έδωσε τη δική του εκδοχή για την επίμαχη φράση περί βιασμού, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων: «Κοιτάξτε να δείτε τι μου είπε το παιδί και μάλλον έχει δίκιο. Μίλαγε με έναν από τους δύο δίδυμους κι έλεγαν, εκείνος μου το είπε εγώ δεν το ήξερα, ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλακτικά, μήπως συμβεί κάτι.
Και έλεγε ο Αντώνης: “Αν συμβεί αυτό, θα αδειάσω το πακέτο”, εννοούσε τα προφυλακτικά. “Τώρα αν δεν κάτσει”, λέει κι εκείνη την ώρα είναι απέναντι του ο Θεσσαλονικιός, κοιτάζει τον «Χάος». Και μου λέει: “Πάω να πω χάος και αντί για χάος, για να είμαι εντός θέματος, λέω βιασμός”. Δηλαδή μιμήθηκε, στο στυλ του Χάος, έβαλε τη λέξη βιασμός, επειδή μιλούσε για το σεξ. Έκλαιγε όταν μου το έλεγε. Μου είπε: “Σοβαρά σου μιλάω, στον λόγο της τιμής μου. Εκείνη τη στιγμή, αν ανοίξει το πλάνο, θα δεις ότι απευθύνομαι στον Πυργίδη”. Άρα, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ορεσίβιο, εκ Κρήτης, βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Έκανε ένα ατυχέστατο αστείο».


Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ακόμα πως ο Αντώνης, στην επικοινωνία που είχαν, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη. «Μου είπε λεπτομέρειες που δεν τις έχουμε δει. Μου είπε πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της, πραγματάκια. Μου είπε κλαίγοντας: "Ανδρέα, σου μιλάω ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου έλεγαν πάρε αυτά τα χρήματα κι εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία, να την αγκαλιάσεις να τη φιλήσεις, θα επέλεγα το δεύτερο". Είναι ερωτευμένος. Και ρωτάω, ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή, έστω και υποσυνείδητα. Άρα, για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του όταν μιλήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Carabao Cup: Πρόκριση άνευ αγώνα για την Τότεναμ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λέιτον Όριεντ

Τι ώρα ξεκινά η ανάρτηση του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet από την ΑΑΔΕ - Πώς γίνεται η εκτύπωση

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με τον Ντρέγκερ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης