Big Brother-Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Μετάνιωσα για ό,τι είπα, αλλά όχι και βιαστής»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Τι λέει ο 31χρονος Αντώνης Αλεξανδρίδης που επέστρεψε στην Κρήτη μετά την ατάκα για τον βιασμό που οδήγησε στην εκδίωξή του από το σπίτι του Big Brother

Ο macho Κρητικός, το «ντούκι», το αρσενικό που δεν θέλει αγκαλιές και σαλιαρίσματα με γκέι, ο τυπάς με τους απολλώνιους κοιλιακούς που δεν θεωρεί γυναίκες όσες έχουν παραπάνω κιλά και όσες είναι άσχημες, αυτός είναι για την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Ετσι αυτοπροσδιορίστηκε από την αρχή με τα όσα έλεγε αυτή η version του άνδρα που θεωρεί τον εαυτό του πρότυπο αρρενωπότητας, κουβαλώντας όμως μέσα του μουχλιασμένες αντιλήψεις που δεν έχουν θέση σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Ο νεαρός που έλεγε στο έναν από τους διδύμους ότι η γυναίκα θέλει ένα συγκεκριμένο ανδρικό ανατομικό μέλος για να στρώσει ξεπέρασε πολύ εύκολα τα εσκαμμένα στο «Big Brother» με την περίφημη ατάκα περί «πακέτου» και βιασμού σε μια συζήτηση ξημερώματα μέσα στο σπίτι.

F2-antonis_copy_1
Ο macho Κρητικός, το «ντούκι», το αρσενικό που δεν θέλει αγκαλιές και σαλιαρίσματα με γκέι, ο τυπάς με τους απολλώνιους κοιλιακούς που δεν θεωρεί γυναίκες όσες έχουν παραπάνω κιλά και όσες είναι άσχημες. Ετσι αυτοπροσδιορίστηκεο Αντώνης Αλεξανδρίδης


Αυτή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και μετά τη θύελλα αντιδράσεων διώχθηκε από το σπίτι του reality ένα αρσενικό που θέλει να δείχνει σχεδόν κάθε στιγμή ότι εκπέμπει τεστοστερόνη από κάθε μυ του κορμιού του.

Κι αν στην αρχή υπήρχαν αυτοί που νόμιζαν ότι ο Αλεξανδρίδης είναι ένας από εμάς, απλώς λίγο πιο brutal και παραδοσιακός, έφτασε το βίντεο του ενός λεπτού για να ξεσπάσει η καταιγίδα.

Λένε ότι όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή και η συγκεκριμένη στιγμή ήταν αρκετή για να αποκαθηλώσει τον άνδρα τον βαρύ από τον luben θρόνο του reality της νέας εποχής, όπως το αποκάλεσε ο παρουσιαστής του.

Η καθυστερημένη ανακοίνωση του σταθμού, η καθυστερημένη συγγνώμη του και η επιστροφή σε μια διαφορετική πλέον καθημερινότητα ήταν επιβεβλημένες για τον Κρητίκαρο με τις ορμές. Αυτόν που δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου έξω, που πίνει τον καφέ του χωμένος σε μια γωνιά ενός μαγαζιού φίλου του, για να μην τον δουν και δημιουργηθούν εντάσεις.

Μου λέει σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ότι έχει πραγματικά μετανιώσει για ό,τι έγινε, ότι δεν το κατάλαβε, ότι δεν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα, ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι δεν είναι στην τελική το ομοφοβικό τέρας που όλοι χτυπάνε αλύπητα.

«Οταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά τον χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε μόνο για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, μετάνιωσα για ό,τι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα», μου επισημαίνει στο τηλέφωνο.

Ηταν όμως ένα μέλος ιδανικό για το «κοινωνικό πείραμα» του «Μεγάλου Αδερφού» -τα κόκαλα του Τζορτζ Οργουελ θα πρέπει να τρίζουν στον τάφο του- η επιτομή του άνδρα με το γραμμωμένο σώμα, που σαγηνεύει τις γυναίκες ως barman.

Με την ίδια άνεση που έκανε μια γκριμάτσα αποδοκιμασίας όταν είδε για πρώτη φορά τον μακιγιέρ Θέμη Κανέλλο, ως γνήσιο αρσενικό που δεν μπορεί και πολύ τους «άλλους», κυκλοφορούσε στο σπίτι ως ο περπατημένος της νύχτας.

F3-27a31d_antonis
Ο νεαρός που έλεγε στο έναν από τους διδύμους ότι η γυναίκα θέλει ένα συγκεκριμένο ανδρικό ανατομικό μέλος για να στρώσει ξεπέρασε πολύ εύκολα τα εσκαμμένα στο «Big Brother» με την περίφημη ατάκα περί «πακέτου» και βιασμού σε μια συζήτηση ξημερώματα μέσα στο σπίτι


Ενιωθε ότι ήταν αυτός που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, να γίνει ο μέντορας για τους διδύμους, να «χτυπήσει» την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη που του γυάλισε από την πρώτη στιγμή, να κάνει τέλος πάντων αίσθηση.

Την έκανε, όταν ξέχασε ότι ήταν καλωδιωμένος με μικρόφωνο -πάρχουν συνολικά 300 μέσα σε όλο το σπίτι- και ότι κάποια από τις 87 κάμερες είχε εστιάσει πάνω του την ώρα του live streaming.

Μετά ξέσπασε η θύελλα που δεν έχει κοπάσει ακόμη για τον Κρητικό, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω στο «Big Brother» για να δείξει ότι δεν είναι το ομοφοβικό αρσενικό που δεν σταματάει άμα δεν αδειάσει το «πακέτο» του. Ο ίδιος μου λέει ότι με τη λέξη «πακέτο» εννοούσε τα προφυλακτικά και όχι τον ανδρισμό του και μου εξηγεί ότι έκανε πλάκα με την Αφροδίτη.

«Οταν ήρθε και μου είπε ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα “εσύ δεν είσαι plus, είσαι τανκς” και ξεράθηκε στα γέλια».

Η φράση του έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τα όσα είχε πει για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά και τις άσχημες, οι οποίες τόνισε ότι δεν του αρέσουν. Από τα μηνύματα που παίρνει το 60% είναι πολύ επικριτικά, κάποια μάλιστα ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και αγγίζουν αυτά της ανθρωποφαγίας. Το απίστευτο είναι ότι το υπόλοιπο 40% των μηνυμάτων είναι κολακευτικά και προέρχονται στη συντριπτική τους πλειονότητα από γυναίκες.

«Δεν είμαι το τέρας που λένε»

Οταν ήταν μικρός και τον ρώταγαν τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, που μεγάλωσε στον Αγιο Νικόλαο, απαντούσε ένα επάγγελμα που δεν είναι δημοφιλές στις μικρές ηλικίες. Ηθελε να γίνει οδοντίατρος, κάτι που, αν συνέβαινε, πιθανότατα δεν θα τον βλέπαμε στο «Big Brother» του ΣΚΑΪ, όπου μπήκε ως ένα γυμνασμένο αγόρι και βγήκε ως αυτός που θα βίαζε μια κοπέλα αν αυτή δεν δεχόταν να κοιμηθεί μαζί του.

Το ανεξήγητο στην περίπτωσή του είναι ότι μετά απ’ όλο αυτό τον χαμό, η συντριπτική πλειονότητα των 6.626 followers του στο Instagram -όταν μπήκε στο «Big Brother» είχε μόνο 900- είναι γυναίκες. «Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχουν και περιπτώσεις που μου γράφουν ότι δεν θα ξαναδούν το “Big Brother” επειδή έφυγα εγώ». Η αποπομπή του τον έφερε αντιμέτωπο με μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα και μια πρώην σχέση η οποία έληξε ουσιαστικά όταν άρχισε να προσεγγίζει τη Σοφία Δανέζη.

Ο χωρισμός με την Κρητικιά κοπέλα του ήταν μάλλον αναμενόμενος, για τον ίδιο όμως δεν ήταν αναμενόμενα η επίθεση μίσους και τα όσα του προσάπτουν.

Με την πρώην κοπέλα του ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, αλλά όταν έδωσε το μενταγιόν στη Σοφία η σχέση είχε ουσιαστικά τελειώσει, η οποία όταν βγήκε έξω δεν χρειάστηκε παρά μια συνάντηση για να λήξει οριστικά. Αντίθετα με αυτή, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης πιστεύει ότι δεν έχει λήξει το κεφάλαιο «Big Brother» και θέλει κάποια στιγμή να μπει πάλι στο σπίτι. «Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω, για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και μετάνιωσε πραγματικά».

F4-119060563_105247761323076_4661489333027762392_n
Ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη, Γιάννης Βέρας, μιλώντας για τον πελάτη του δήλωσε: «Σήμερα δεν νοείται να γίνονται αναφορές ή να θίγονται θέματα που αφορούν εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή αξιοπρέπειας ή εμπεριέχουν ρατσιστικό και ομοφοβικό περιεχόμενο. Οποιαδήποτε σεξιστική, ομοφοβική και ρατσιστική άποψη και συγκάλυψη είναι απαγορετική και καταδικαστέα. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δηλώνει ειλικρινά μετανιωμένος. Ο σάλος που έχει προκληθεί εξαιτίας του τον κάνει να νιώθει μόνο ντροπή, ενώ ο ίδιος ήθελε και επέλεξε τον δρόμο της δημόσιας συγγνώμης. Ενιωσε ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει απέναντι στους συμπολίτες του και την οικογένειά του μετά από αυτές τις εξελίξεις. Ο καθένας μας ας αξιολογήσει όπως κρίνει ο ίδιος τη συγγνώμη και τη θέση όπου βρίσκεται σήμερα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος πλέον αυτό που επιθυμεί πραγματικά είναι να αποκαταστήσει τον χαμό που προκλήθηκε εξαιτίας του και να προσπαθήσει να συνεχίσει ομαλά τη ζωή του».


Η οικογένειά του είναι αναστατωμένη, η μητέρα του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας του πολύ στεναχωρημένος, ενώ η γιαγιά του μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας κρίσης, απόρροια των όσων ακούει για τον εγγονό της. Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια που δεν είχε μεγάλη οικονομική άνεση, ο Αντώνης δούλευε ουσιαστικά από μικρός για να μπορεί να αγοράζει πράγματα που δεν μπορούσαν να του παράσχουν οι γονείς του. Υπέρμετρα γυμνασμένος, σίγουρα δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες δουλεύοντας ως μπάρμαν στην Κρήτη ή στο Λονδίνο όπου σπούδασε μηχανολόγος.

Εκεί έκανε τρεις δουλειές -σε μανάβικο, εστιατόριο και μπαρ- για να μπορεί να τα φέρει βόλτα, αν και ποτέ δεν θέλησε να ακολουθήσει επαγγελματικά την ειδικότητά του. Δούλεψε στην Πάτρα, στην Αθήνα και την Κρήτη, ενώ μπήκε, όπως λέει σε φίλους του, στο «Big Brother» για να δει αν μπορεί να αντέξει τη συνύπαρξη με άλλα άτομα και τον εγκλεισμό μέσα σε ένα σπίτι για μήνες. Τελικά, το macho αγόρι που δεν ήθελε σαλιαρίσματα με γκέι κατάφερε να βγει έξω χάρη στη φράση που είπε ως έμπειρος επιβήτορας στα μικρά διδυμάκια που τον άκουγαν να μιλάει ψιθυριστά. Δυστυχώς για τον Αντώνη τον άκουγε και το μικρόφωνο του «Μεγάλου -τρομάρα του!- Αδερφού», ο οποίος εξακολουθεί να έχει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε μια Ελλάδα που λατρεύει τελικά να κοιτάει απ’ την κλειδαρότρυπα.

Δείτε βίντεο: Big Brother-Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Μετάνιωσα για ό,τι είπα, αλλά όχι και βιαστής»
Big Brother-Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Μετάνιωσα για ό,τι είπα, αλλά όχι και βιαστής»Ειδήσεις σήμερα:

Ερευνάται το ενδεχόμενο εμπρησμού στον Έβρο - 15 φωτιές σε μόλις 48 ώρες

«Spy Game» - Ο χορός των κατασκόπων στην Ελλάδα: Άγνωστες ιστορίες με Αμερικανούς, Τούρκους, Μοσάντ και... ξανθιές καλλονές

Απαράδεκτη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο - Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (50)

Sav

Όνειρο του να ξαναμπεί στο big brother....δεν περιγράφω άλλο...τους λυπάμαι..

φον Ξενοφών

Αλλος ένας τίποτας με εγκέφαλο αμοιβάδας, που για κάποιο ανεξήγητο λόγο πίστευε ότι είναι σπουδαίος, μάγκας και καραμπουζουκλής. Απίστευτη κενότητα χαρακτήρα, λόγου, το απόλυτο τίποτα.

ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ

ρε χοντρέλες για την πάρτη σας ετοιμαζόμαστε να μπούμε πάλι καραντίνα επειδή δε μπορείτε να το ράψετε και κατεβάζετε τον αγλέουρα και μετά περιφέρετε τα περιττά λίπη σας και πρέπει οι υπόλοιποι να τουμπεκιάζουν και να σας θεωρούν και φυσιολογικές

Τι

Σχέση έχουν οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά με το lockdown κ πως ακριβώς το προκάλεσαν αυτοί;

Πάνω στην μούρη σου

είναι γραμμένο το ποσό καλό παιδί είσαι....αναμενόμενο ήταν λοιπόν ότι συνέβη.... επίσης και το πόσο κότα είσαι

dikaios

Ο ανθρωπος ειναι ασπουδαχτος. Αγραμματος. Ακοινωνητος. Οπως εχει προβληθει, δεν εχει το κατι να δωσει. Σκληρο να λεγεται αλλα ο ανθρωπος ειναι ενα τιποτα ολοκληρο!

ΟΥΣΤ

κλασσικος καγκαρος ελληναρας με χαπακομενο κορμι απο τα drugs,ωραιοπαθεια και αν ανοιξει το στομα του πεταει βατραχια χαχαχαχαχα

Takis

Ενας ακομη χωριατης Κρητικος. Αφηνω στην ακρη το θεμα του βιασμου. Τι εννοουσε οταν ελεγε " πρεπει να αδιαζει το πακετο ? " , η ρατσιστικη σταση απεναντι στον ομοφυλοφιλο " φοβαμαι θα μου την πεσει , δεν τους μπορω τους γκει " λες και ολοι και ολες γυρνανε γυρω απο αυτον. Αλλο ενα σχολιο οταν ειδε την αλλη κοπελα ¨τις χοντρες δεν τις μετραω για γυναικες ". Δηλαδη ποσο σκουπιδι θα δουμε ακομα στην Ελληνικη τηλεοραση που το μονο που κανουν ολες αυτες οι εκπομπες ειναι να σχολιαζουν και να κοροιδευουν κοσμο. Να θυμηθουμε τον σαΛΙΑΓΚΑ περσι που εκανε αναπαρασταση το περιστατικο της φοιτητριας?? Θα ηθελε να βρεθει η μανα του , η αδερφη του σε τετοια κατασταση ? Δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου απο τετοιους ανεγκεφαλους στην τηλεοραση.

Ali

Εάν εσύ γουστάρεις ομοφυλόφιλους ή υπέρβαρες γυναίκες, τότε με γεια σου με χαρά σου. Ο Αντώνης είπε μια γνώμη, που εγώ προσωπικά συμφωνώ.

Dr.

Έχει ακουστεί ότι στην Κρήτη κάνουν καμιά φορά σεξ με γίδες, αλλά όχι με αγελάδες. Ο γελοίος αυτός απ'το Big Brother μας εξήγησε με τον τρόπο του γιατί συμβαίνει αυτό: Δεν τους αρέσουν τα παραπάνω κιλά.

Αλεξ

Κοψτε φορα. Εκανε λαθος το δεχτηκε. Τωρα τι θελετε? Να τον λυντσαρετε? Σα δεν ντρεπεστε! Ολοι εχουμε τετοια λαθη.

Eleni S.

"Όλοι έχουμε τέτοια λάθη". Χμμμμ κοίτα να δεις που δεν έχουμε εύκαιρη την άποψη και το βίωμα γυναικών οι οποίες υπέστησαν τέτοιου είδους "λάθος". Μα όμως δεν είναι και τόσο σημαντικό, σωστά; Αφού είναι ένα απλό "λάθος", γιατί να έχει αντίκτυπο σε κάποιο άλλο ανθρώπινο ον; Εύγε!

Ντροπιασμένος Κρητικός

Αντώνη εσύ?

Stallion

Καθαρόαιμο δείγμα παντελονάτου τηγανομπουφετζή.

Καλα

Γιατί ασχολούμαστε με σκουπίδια σε αυτή την χώρα δεν έχω καταλάβει

Κώστας

Εσύ γιατί ασχολείσαι?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης