Τζένιφερ Άνιστον σε Μπραντ Πιτ... on air: «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι»

Τζένιφερ Άνιστον σε Μπραντ Πιτ... on air: «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι»

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκαν ξανά μαζί στην οθόνη και ενθουσίασαν όσους παρακολούθησαν το πρώην αγαπημένο ζευγάρι να «φλερτάρει» on air

gen98
Viral έγινε η εμαφάνιση των Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον και το «πονηρό» τους φλερτ στο πλαίσιο της διαδικτυακής ανάγνωσης της ταινίας "Fast Times At Ridgemont High", μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα η ατάκα «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι» από την Τζένιφερ Άνιστον ενθουσίασεόσους παρακολούθησαν το πρώην αγαπημένο ζευγάρι να φλερτάρει on air.



Σε μια αστεία σκηνή της ταινίας, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Τζένιφερ Άνιστον πέφτει επάνω σε αυτόν του Μπραντ Πιτ, ο οποίος τη φαντάζεται τόπλες στο μπάνιο την ώρα που ψάχνει για μπατονέτες. Ο Μόργκαν Φρίμαν διηγείται υπέροχα τη σκηνή καθώς περιγράφει την Λίντα ως «πανέμορφη», λέγοντας:

«Τα μάτια της είναι γεμάτα πόθο καθώς λέει...» και τότε συνεχίζει η Τζένιφερ Άνιστον λέγοντας στον Μπραντ Πιτ: «Γεια σου Μπραντ, το ξέρεις ότι πάντα σε έβρισκα πολύ χαριτωμένο. Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;». Όλοι οι ηθοποιοί γελούν με νόημα.

LIVE Table Read of Fast Times at Ridgemont High with Brad Pitt, Jennifer Aniston, Julia Roberts etc.


Και Μπραντ Πιτ χαμογελά όλο νόημα, καθώς κοιτάζει χαμηλά με το υπόλοιπο καστ των διάσημων ηθοποιών να ξεσπά πάλι σε γέλια. Στη συνέχεια, ο Μόργκαν Φρίμαν αφηγείται:

«Τον πλησιάζει και τον αρπάζει για ένα φιλί, τον τραβά κοντά της… μετά τον σπρώχνει μακριά, ώστε να μπορέσει να την δει να ξεκουμπώνει το πάνω μέρος του μπικίνι της. Είναι έτοιμοι να κάνουν παθιασμένο έρωτα όταν ακούμε...» και τότε η Τζένιφερ Άνιστον διαλύει την ονειροπόληση του Μπραντ Πιτ, ρωτώντας τον: «Γεια Μπραντ, έχεις μήπως καμία μπατονέτα;». Τότε ο Μπραντ Πιτ κουνάει αστεία το κεφάλι του καθώς διαβάζει: «Περίμενε, ένα λεπτό» με τον χαρακτήρα της Τζένιφερ Άνιστον να απαντά: «Θεέ μου, συγγνώμη… Δεν ήξερα ότι ήταν κάποιος εδώ» με τον ηθοποιό να αναφωνεί: «Κανένας δεν χτυπά την πόρτα εδώ;».

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ υποδύθηκε τον ρόλο του Μπραντ Χάμιλτον (ρόλο που έπαιξε στην ταινία ο Τζατζ Ρέινολντ), ενώ η Τζένιφερ Άνιστον ερμήνευσε τη «βασίλισσα του λυκείου» Λίντα Μπάρετ. Στη σκηνή που μοιράστηκε διαδικτυακά το πρώην ζευγάρι, πραγματοποιείται μετά την άφιξη του Μπραντ σε ένα πάρτι δίπλα σε πισίνα που κάνει η μικρότερη αδερφή του, Στέισι Χάμιλτον, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς. Η Τζένιφερ Άνιστον κατά την ανάγνωση της ταινίας φορά ένα κόκκινο μπικίνι πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, ενώ ο Μπραντ Πιτ ένα πειρατικό καπέλο, υποδυόμενος τον υπάλληλο σε ένα φαστ φουντ.

Κλείσιμο
Στην ανάγνωση της ταινίας συμμετείχαν επίσης οι: Σον Πεν, Χένρι Γκόλντινγκ, Μάθιου Μακόναχι, Τζον Λέτζεντ, Τζίμι Κίμελ, Σία λαΜπεούφ και Μόργκαν Φρίμαν. Το εγχείρημα είχε ως σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανθρωπιστική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) που ιδρύθηκε από τον Σον Πεν και την REFORM Alliance στην μάχη κατά την πανδημίας του κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα

Τι προκάλεσε την «έκρηξη» της επιδημίας στην Αττική και πότε θα «σβήσει» η εστία του λεκανοπεδίου

Πλημμύρες στα Λουτρά Ωραίας Ελένης εξαιτίας του «Ιανού» - Κλειστός ο δρόμος Ισθμού - Επιδαύρου

Κακοκαιρία Ιανός: Γυναίκα νεκρή στα Φάρσαλα - Δύο αγνοούμενοι στην Καρδίτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης