«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα» παραδέχθηκε η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου που εμφανίστηκε με νέο κοντοκουρεμένο look
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τι της απάντησε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν η ίδια του αποκάλυψε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Ο Ανδρέας μου είπε ‘’Εδώ επιβουλεύονται εμένα… Το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ αποκάλυψε: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κορωνοϊός μπορεί να κολλήσει από το νερό και το κρασί».
Και συνεχίζοντας, τόνισε: «Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.