Δήμητρα Λιάνη: «Κοινώνησα στην καραντίνα»

Δήμητρα Λιάνη: «Κοινώνησα στην καραντίνα»

«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα» παραδέχθηκε η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου που εμφανίστηκε με νέο κοντοκουρεμένο look

dimitraliani
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τι της απάντησε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν η ίδια του αποκάλυψε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Ο Ανδρέας μου είπε ‘’Εδώ επιβουλεύονται εμένα… Το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ αποκάλυψε: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κορωνοϊός μπορεί να κολλήσει από το νερό και το κρασί».

Και συνεχίζοντας, τόνισε: «Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης