Άνα ντε Αρμάς: Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Άνα ντε Αρμάς: Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Ποια είναι η «Παλόμα», η ατρόμητη πράκτορας της CIA με τα μεγάλα μάτια και το εκφραστικό βλέμμα την οποία ο Τζέιμς Μποντ συναντά στο Σαντιάγκο;

bond01-mesa
Μπορεί να μην είναι ο τυπικός, επηρμένος φαλλοκράτης Μποντ που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη δεκαετία ακόμα του '60, ωστόσο ο Ντάνιελ Κρεγκ στη θητεία του ως 007 κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό, που αποτελείται κυρίως από θεατές που ένιωθαν ότι ο Βρετανός πράκτορας ήθελε μια κάποια ανανέωση και σίγουρα πιο άμεση σύνδεση με τη σημερινή εποχή και τα δεδομένα της.

Παρά τις πολλές και ποικίλες αλλαγές, υπάρχει ένα στοιχείο που παραμένει αμετάβλητο και στις νεότερες ταινίες του Τζέιμς Μποντ: τα πάντα γοητευτικά «Bond girls». Πριν από λίγες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «No Time To Die», της τελευταίας ταινίας του Ντάνιελ Κρεγκ ως Μποντ το οποίο ήταν να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο. Λόγω της πανδημίας η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας μεταφέρθηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Το τρέιλερ δίνει μια γεύση του τι πρόκειται να δούμε και μας «συστήνει» ένα από τα «κορίτσια» του 007, την πράκτορα της CIA Παλόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🖤🎶🎩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) στις



Αν η φυσιογνωμία της μοιάζει οικεία, είναι γιατί πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Στα Μαχαίρια», και πάλι δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ. Το όνομά της Άνα ντε Αρμάς.

NO TIME TO DIE | Trailer 2


Εκτός από το «No Time To Die» μέσα στο «δυστοπικό» για τη βιομηχανία του θεάματος 2020 έχει γυρίσει άλλες πέντε δουλειές. Ανάμεσά τους το project του Netflix «Blonde» όπου ενσαρκώνει το απόλυτο είδωλο του αμερικανικού κινηματογράφου, τη Μέριλιν Μονρό. Συμμετέχει επίσης στο ερωτικό θρίλερ «Deep Water» μαζί με τον Μπεν Άφλεκ, στο αστυνομικό «The Night Clerk» και στο βιογραφικό δράμα «Sergio».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@voguespain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) στις

Κλείσιμο


Γεννήθηκε το 1988 στη Σάντα Κρουζ ντελ Νόρτε της Κούβας και μεγάλωσε στην Αβάνα. Όταν στα δώδεκά της συνειδητοποίησε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, γράφτηκε στο National Theater School της Κούβας. Όταν έκλεισε τα δεκαοχτώ και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, όχι στις ΗΠΑ αλλά στην Ισπανία, χώρα καταγωγής των γονιών της μητέρας της. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία προϋπηρεσίας σε ισπανικές σαπουνόπερες και έναν σύντομο γάμο με τον Ισπανό ηθοποιό-μοντέλο Μαρκ Κλοτέτ, το 2014 αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για το Λος Άντζελες. Από τις πρώτες κιόλας ταινίες της συνεργάστηκε με ηθοποιούς όπως ο Κιάνου Ριβς. Ο ρόλος με τον οποίο έγινε γνωστή ωστόσο ήταν αυτός της Τζόι, ενός ολογράμματος, στο «Blade Runner 2049». Ο ρόλος στην ταινία μυστηρίου αλά Άγκαθα Κρίστι «Στα Μαχαίρια», ήταν και αυτός που της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία για την Καλύτερη Ηθοποιό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης