Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Αναβάλλεται ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Αναβάλλεται ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους

Όλα όσα είπε το ζευγάρι για την απόφασή του

Family_Xatzidou
Την αναβολή του θρησκευτικού γάμου και της βάφτισης της κόρης τους αποφάσισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη και να βαφτίσουν και την κορούλα τους Μελίτα – Δήμητρα, ωστόσο τόσο τα μέτρα για τον κορωνοϊό, όσο και η έλλειψη διάθεσης λόγω των όσων συμβαίνουν τους οδήγησαν στην απόφαση να αναβάλλουν τα μυστήρια για την επόμενη χρονιά.

Το ζευγάρι γνωστοποίησε την απόφαση του λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Γρηγόρη θα ήθελα να πω κάτι πριν κλείσουμε γιατί παίρνω πάρα πολλά μηνύματα και επειδή πριν μας είπε και η κυρία με το καλό και ο γάμος. Θα τον αναβάλλουμε τελικά τον γάμο. Θα τον κάνουμε αργότερα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.
«Δεν είναι μόνο τα μέτρα για τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει και η ψυχολογία», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το έχουμε φανταστεί και συγκεκριμένα, να χορέψουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, η μητέρα μου ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες. Άρα πρώτα ο Θεός του χρόνου και μαζί και η βάφτιση της μικρούλας, όταν θα είναι όλα καλά και θα έχουν στρώσει», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου–Ετεοκλής Παύλου:Τι ανακοίνωσαν για τον γάμο τους


Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου είχε εκφράσει την ανησυχία της γύρω από το θέμα του κορωνοϊού, αλλά και τις σκέψεις τους να αναβάλλουν τα μυστήρια αναφέροντας: «Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε, ούτε τον γάμο, ούτε την βάφτιση. Ξέρεις πιο πολύ για την βάφτιση στεναχωριέμαι. Το έχουμε φανταστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ετεοκλής έχει και μεγάλο σόι».

Ειδήσεις σήμερα

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από 24χρονη: Πήρε το πλοίο για Σαντορίνη ενώ ήξερε ότι ήταν θετική

Βάσεις 2020: Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Καιρός: Με καύσωνα και άνοδο της θερμοκρασίας θα πει «αντίο» ο Αύγουστος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης