Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος είναι ο Θανάσης Ευθιμιάδης σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασία των ζώων. Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου απευθύνεται στους κυνηγούς και τους ζητάει να μην εξοντώσουν τα πουλιά.
«Αύριο 20/8 ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θυραμάτων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα αυτοσχέδιο πανό που γράφει: «Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events