Άντριου Λόιντ Γουέμπερ: Μόλις υποβλήθηκε σε δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Άντριου Λόιντ Γουέμπερ: Μόλις υποβλήθηκε σε δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο 72χρονος «μάγος των μιούζικαλ», ο διάσημος Βρετανός συνθέτης και παραγωγός-ιμπρεσάριος του μουσικού θεάτρου κάνει τα πάντα για να ανοίξουν και πάλι τα θέατρα με ασφάλεια

Lloyd-Webber-joins-vaccine-trial-to-get-theatres-open-again
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα βρίσκεται μεταξύ των εθελοντών που θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

O πολυβραβευμένος συνθέτης και παραγωγός του μουσικού θεάτρου, από το ξέσπασμα της πανδημίας και την αναγκαστική καραντίνα που επηρέασε και τις θεατρικές αίθουσες, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να επιστρέψουν με ασφάλεια οι θεατές στις παραστάσεις.

Ο ίδιος προανήγγειλε με ένα tweet του: «Είμαι ενθουσιασμένος που αύριο θα εμβολιαστώ με το δοκιμαστικό εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να αποδείξω πως τα θέατρα μπορούν να ανοίξουν και πάλι με ασφάλεια».




Πριν λίγες ώρες, πάλι μέσω Twitter, κοινοποίησε τον εμβολιασμό του: «Μόλις εμβολιάστηκα με το δοκιμαστικό εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό. Θα κάνω τα πάντα για να ανοίξουν τα μικρά και τα μεγάλα θεάτρα, και οι ηθοποιοί και οι μουσικοί να επιστρέψουν στην εργασία τους» ανέφερε.
Κλείσιμο
Από την έναρξη της εφαρμογής των αυστηρών προληπτικών μέτρων κατά της πανδημίας, οπότε και ανεστάλη η λειτουργία των θεάτρων,  ο ίδιος -μέσω Youtube και του καναλιού The Show Must Go On  - έχει παρουσιάσει διαδικτυακά πολλές μαγνητοσκοπημένες θρυλικές παραστάσεις του δωρεάν, με εθελοντική ενίσχυση εράνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης