Elie Saab - Zuhair Murad: Οι φημισμένοι Λιβανέζοι σχεδιαστές μόδας κλαίνε πάνω από τις χαμένες περιουσίες τους

Elie Saab - Zuhair Murad: Οι φημισμένοι Λιβανέζοι σχεδιαστές μόδας κλαίνε πάνω από τις χαμένες περιουσίες τους

Η πολύνεκρη έκρηξη στη Βηρυτό  «σκότωσε» και τη μόδα

saab-murad
Λίγες ημέρες μετά την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού που κατέστρεψε την πρωτεύουσα του Λιβάνου, διεθνούς κύρους σχεδιαστές μόδας κάνουν λόγο για ισοπεδωτική καταστροφή.

Ο διεθνούς φήμης Elie Saab, ο άνθρωπος που ντύνει με τα μυθικά νυφικά του όλους τους βασιλικούς και πριγκιπικούς γάμους στα Αραβικά κράτη και όχι μόνο, είδε την περιουσία του να «εξανεμίζεται» όταν ρούχα υψηλής ραπτικής εκατομμυρίων από τα ακριβότερα μετάξια με πολύτιμες πέτρες, έγιναν εν μια νυκτί στάχτη.

IMG_9687
IMG_9692


Ο αγαπημένος σχεδιαστής βασιλιάδων και σταρ του Χόλιγουντ, ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομά του με  μυθικούς γάμους ανά τον κόσμο, δεν δίστασε στην σελίδα του να ανεβάσει ένα άκρως συγκινητικό βίντεο γράφοντας “Praying for Lebanon” (Προσευχόμαστε για το Λίβανο), ένα video που είδε χιλιάδες κόσμος.  


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Praying for lebanon, for the victims and the families affected by this devastating tragedy. Beirut will remain our greatest source of inspiration and the resilience of its people will continue to strengthen our common thread. We will stand united and support one another to overcome this crisis.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELIE SAAB (@eliesaabworld) στις

Κλείσιμο




Ολική καταστροφή έπαθε όμως και ένας ακόμη Λιβανέζος σχεδιαστής μόδας, o Ζuhair Murad.
IMG_9684
IMG_9685
IMG_9686

To πολυτελές τριώροφο ατελιέ στην καρδιά της Βηρυτού ισοπεδώθηκε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς κάνει λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή.

«Μέσα σε λίγα λεπτά, καριέρα και κόποι χρόνων ‘’εξατμίστηκαν’’» δήλωσε ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια.

Βροχή από jet setters και σταρ έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, δηλώνοντάς του ότι θα τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο να επανέλθει στον χώρο της μόδας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν από τις πρώτες που προθυμοποιήθηκε να δώσει χέρι βοήθειας στον αγαπημένο της fashion designer. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν ένα χρόνο η J.Lo στην ρομαντική κομεντί με τίτλο «Marry Me» όπου πρωταγωνιστούσε με τον βετεράνο ηθοποιό Owen Wilson και τον Κολομβιανό τραγουδιστή Maluma, φόρεσε ένα νυφικό του που έγινε θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.
IMG_9688
IMG_9690



Όταν εμφανίστηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην περίφημη Madison Square, o κόσμος έφτασε κυριολεκτικά σε παραλήρημα. Η J.Lo περπατούσε τους δρόμους της Νέας Υόρκης ντυμένη νύφη δια χειρός Murad και οι fans της σήκωναν τα τηλέφωνα για να απαθανατίσουν τη σκηνή.
Περισσότερα instagram stories δεν έχουν υπάρξει τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο δρόμο. Η εικόνα με τη σέξι Λατίνα να σηκώνει την ουρά του νυφικού της και να περπατά χαμογελώντας, έγινε viral.

IMG_9689
IMG_9691


Το νυφικό του Λιβανέζου σχεδιαστή Zuhair Murad έγινε talk of the town σε εφημερίδες και sites. Τα περιοδικά μόδας, κατέταξαν το συγκεκριμένο νυφικό στα πιο εντυπωσιακά κομμάτια υψηλής ραπτικής που έχουν βγει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια.

Ο δημιουργός του, Zuhair Murad, έγινε πρόσωπο επικαιρότητας ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη μετοχή του.
Μια μετοχή που μετά την έκρηξη στο Λίβανο, έπεσε κατακόρυφα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βλάβη στον καταπέλτη πλοίου στο λιμάνι της Νάξου

«Ήταν ένα αγρίμι, δεν μπορούσαμε να τον απομακρύνουμε» λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στην Καλλιθέα

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται ακατάλληλα σαλάμια λόγω κρουσμάτων Listeria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης