Σελένα Γκόμεζ: «Με είχε πάρει από κάτω... Aλλά η καραντίνα μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου»

Σελένα Γκόμεζ: «Με είχε πάρει από κάτω... Aλλά η καραντίνα μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου»

Η 28χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πριν λίγους μήνες ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή  

selina_ar
Με αφορμή την προώθηση της νέας τηλεοπτικής σειράς μαγειρικής που ετοιμάζει «Selena + Chef», η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ψυχική της ισορροπία την περίοδο της καραντίνας.

«Δεν είναι εύκολο για κανέναν να διαβεί αυτό που περνάμε. Δεν είναι φυσιολογικό και επηρεάζει τους ανθρώπους, ειδικά με ψυχικά προβλήματα, και άτομα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν πράγματα που σκέφτονται τώρα. Και είναι πραγματικό μπέρδεμα» εξήγησε η ίδια.

«Ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησα να βρω αυτό που χρειαζόμουν για να το ξεπεράσω. Έχω σπουδαίους φίλους και βλέπω έναν θεραπευτή και σκέφτομαι θετικά», συνέχισε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, προσθέτοντας: «Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Έχω μάθει περισσότερα για τη χώρα μου από ποτέ που πήγαινα σχολείο. Γι' αυτό νιώθω ευγνωμοσύνη μ’ αυτό».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

me trying to be a graceful cook.. my cooking show is streaming 8/13 on @hbomax @maxpop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις


Μιλώντας για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα «Selena + Chef», στο οποίο με τη βοήθεια σεφ, -με τους οποίους μιλάει στο τηλέφωνο-, προσπαθεί να μαγειρέψει φαγητά από διαφορετικές κουζίνες η Σελένα Γκόμεζ είπε: «Σκέφτηκα πραγματικά ότι είναι κάτι ανάλαφρο, γιατί σίγουρα με είχε πάρει από κάτω. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν πολλά», και πρόσθεσε: «Φυσικά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Η νέα σειρά «Selena + Chef» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στο HBO Max.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης