Σάλμα Χάγιεκ: Μετά τις αντιδράσεις «συμμορφώθηκε» - Από εκρηκτική γοργόνα στην πισίνα… πενθεί για την τραγωδία στη Βηρυτό

Σάλμα Χάγιεκ: Μετά τις αντιδράσεις «συμμορφώθηκε» - Από εκρηκτική γοργόνα στην πισίνα… πενθεί για την τραγωδία στη Βηρυτό

Η 53χρονη Μεξικανή σταρ που έχει ρίζες και από τον Λίβανο, μοιράστηκε με τους σχεδόν 15,5 εκατ. followers της στο instagram ένα σέξι βίντεό της καθώς αναδύεται από την πισίνα – Οι έντονες αντιδράσεις αφορούσαν το απολύτως λάθος timing

salma-hayek
Λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη έκρηξη στη Βηρυτό, η Σάλμα Χάγιεκ κοινοποίησε ένα αισθησιακό βίντεό της στο instagram, όπου με αποκαλυπτικό μπικίνι εμφανίζεται να αναδύεται από την πισίνα.

Το σχόλιό της στην ανάρτηση, ήταν «Αναπνεύστε χαρά» και σε ελάχιστο χρόνο οι προβολές του βίντεο εκτοξεύτηκαν. Μέχρι τώρα έχουν αγγίξει τις 2,5 εκατ. views.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Breathe in joy. 🧜🏼‍♀️🌬 Respira alegría. #breathe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις


Παράλληλα ωστόσο, τα επικριτικά σχόλια των followers της σταρ άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, αναδεικνύοντας της το λάθος timing της ανάρτησης της.
Ο παππούς της Elías Hayek Labahi, από την πλευρά του πατέρα της, ήταν Λιβανέζος. «Δεν έχεις δει τι έγινε στο Λίβανο σήμερα;», «Προσευχήσου για τη Βηρυτό», «Δεν ξέρεις τι έγινε στην πατρίδα σου, τον Λίβανο» ήταν μόνο μερικές από τις επικριτικές αναφορές των followers της.

Capture

Capture_2
Κλείσιμο


Η Σάλμα Χάγιεκ, μέσα σε λίγα λεπτά σχεδόν αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην τραγική πραγματικότητα, κάνοντας δύο αναρτήσεις στο instagram, με αφιρμή την πολύνεκρη τραγωδία στη Βηρυτό.

«Σήμερα δυο εκρήξεις αφάνισαν την πρωτεύουσα του ήδη πληγωμένου Λιβάνου. Η ραγισμένη μου καρδιά είναι κοντά σε όλους αυτούς που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και που βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές της λατρεμένης μου Βηρυτού» έγραψε στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης.

Λίγο αργότερα επέστρεψε με μια ακόμη ανάρτηση, όπου η ίδια ποζάρει παλαιότερα με φόντο την πρωτεύουσα του Λιβάνου και σχολιάζει: «Σε αγαπάω Βηρυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I 🖤 you Beirut #beirut #lebanon #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις


Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Ελλήνων της Βηρυτού - «Έτρεμα ολόκληρη και ήμουν τραυματισμένη» λέει κάτοικος στο protothema.gr

Βίντεο: Και η Ικαρία τον... χαβά της - Πανηγύρι, χοροί και συνωστισμός στην Ακαμάτρα

Δρ. Φάουτσι: Απειλούν να σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου για όσα λέω για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης