Μπέλα Χαντίντ: Διαμαρτυρία με... υψωμένο δάχτυλο για αστυνομικούς που δεν φορούσαν μάσκα

Μπέλα Χαντίντ: Διαμαρτυρία με... υψωμένο δάχτυλο για αστυνομικούς που δεν φορούσαν μάσκα

Οι μάσκες είναι για την ασφάλεια όλων μας, όχι μόνο για τη δική σας, έγραψε η καλλονή ενοχλημένη στο Instagram

bella_ekso
Το θέαμα μιας ομάδας αστυνομικών του τμήματος της Νέας Υόρκης που στέκονταν στον δρόμο χωρίς μάσκα εξόργισε την Μπέλα Χαντίντ, που διαμαρτυρήθηκε υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο και ποστάροντας τη φωτογραφία στο Instagram.

To 23χρονο μοντέλο ενοχλήθηκε έντονα από την μη χρήση μάσκας των αστυνομικών που συνάντησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αποφάσισε να εκφράσει αυτό το συναίσθημα με μια ευγλωττη χειρονομία, η οποία δεν χρειάζεται επεξηγήσεις.

bella_1


Στις φωτογραφίες που ανέβασε στα stories της, η εντυπωσιακή καλλονή φορώντας μάσκα ποζάρει μπροστά από αστυνομικούς, κανείς από τους οποίους δεν φαίνεται να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, παρά το σφοδρό πλήγμα που έχει δεχθεί η πόλη τους τελευταίους μήνες.

«Έι, αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, οι μάσκες είναι για την ασφάλεια όλων μας, όχι μόνο για τη δική σας», έγραψε το μοντέλο, προτρέποντας με κεφαλαία γράμματα τους εκατομμύρια follower της να φοράνε μάσκα.

Η Χαντίντ, που έχει εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της νόσου του Λάιμ από την οποία πάσχει, και επομένως πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα για να μην κολλήσει τον επικίνδυνο ιό, ποζάρει σε μία άλλη φωτογραφία μπροστά από τρεις αστυνομικούς που δείχνουν να την κοιτάζουν, με τα χέρια της σταυρωμένα στο στήθος. «Δείχνετε σαν χαζοί», γράφει δείχνοντας με βελάκια τους αστυνομικούς χωρίς μάσκα.

Κλείσιμο
bella_2


Σύμφωνα με την Daily Mail η Μπέλα στο ξεκίνημα της πανδημίας είχε παραμείνει σε καραντίνα με την μητέρα της στη φάρμα τους στην Πενσιλβάνια, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Ειδήσεις σήμερα: 

Αύριο η πρώτη πτήση αναχώρησης εθελούσιων επιστροφών μεταναστών από το «Ελ. Βενιζέλος»

Η Ρίτα Όρα ποζάρει με χρυσό μικροσκοπικό μπικίνι


Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού (Θέμα 104,6): Πέντε οι Έλληνες τραυματίες - Πολλές ζημιές στην ελληνική παροικία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης