Γιάννης Φλωρινιώτης: «Είδα άβαφτη την Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη και δεν τη γνώρισα…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Είδα άβαφτη την Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη και δεν τη γνώρισα…»

Ο γνωστός εκκεντρικός τραγουδιστής, δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τη «Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου» μετά την παρ' ολίγον συνεργασία τους

antzela-flwriniwtis
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Νot» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης o οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακές σχέσεις του με την Άντζελα Δημητρίου.

«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά δεν μου φέρθηκε σωστά στη τελευταία συνεργασία που πήγαμε να κάνουμε» εξήγησε ο 73χρονος τραγουδιστής. «Βρεθήκαμε τις προάλλες στη Θεσσαλονίκη και λέει: ‘’Αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή, γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε, δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί. Οπότε να ‘ρθεις εσύ’’.
Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω: ‘’Η Άντζελα σας είπε;’’. ‘’Όχι’’ λένε, ‘’η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα’’. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω: ‘’Εσύ τους είπες;’’. Και μου λέει: ‘’Όχι, το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη’’».


Και συνέχισε: «Τελικά δεν συνεργαστήκαμε κι είπε: ‘’Να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με την οικογένεια Φλωρινιώτη’’. Και λέω: ‘’Δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό! Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί;’’. Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω: ‘’Όχι, εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ’’». 
Μάλιστα ο ίδιος περιέγραψε ότι από τότε έχουν ξανασυναντηθεί μία φορά: «Με είδε στην κηδεία του Ψάλτη και δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει στον ώμο και μου λέει: "Γιάννη, Γιάννη…". Λέω: "Ποια είναι αυτή;…"».




Ειδήσεις σήμερα: 

Αυγενάκης: «Παραμένουμε σε επιφυλακή χωρίς καμία χαλάρωση»

Με εξώδικο τα Χανιά ζητάνε την άνοδο μέσω αναδιάρθρωσης

Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, με επιφύλαξη Πανιώνιος και Ξάνθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης