Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είχα φτάσει τα 140 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είχα φτάσει τα 140 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω»

Ο Κύπριος παραγωγός του μιούζικαλ «Το Κλουβί με τις Τρελές» που θα ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο Broadway, είχε δώσει σκληρή μάχη με τη ζυγαριά του

mavrikiou-1
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο 29χρονος Κύπριος συνθέτης, τραγουδιστής και θεατρικός παραγωγός, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τον Πάνο Ζογκα, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το bullying που υπέστη λόγω της παχυσαρκίας του στην εφηβεία.



Τι άνθρωπος είσαι, πού βγαίνεις, έχεις προσωπική ζωή;
Δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή. Έχω βάλει πρώτη προτεραιότητα τη δουλειά και νιώθω ευθύνη. Έχω 60 ανθρώπους που δουλεύουν στην εταιρεία μου, είτε ως καλλιτέχνες, είτε ως μουσικοί, είτε ως τεχνικοί, είτε στο γραφείο παραγωγής και οφείλω να είμαι παρών για να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο. Δεν βγαίνω έξω. Μόνο όταν με καλέσει κάποιος φίλος θα βγω ή θα πάω σε κάποια πρεμιέρα.

Πάντως, όταν βγαίνεις τα ρούχα σου λάμπουν.
Θα σου πω τι συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που όταν ήμουν 17 χρόνων είχα φτάσει τα 140 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω. Έχω μέσα μου κάποια απωθημένα και δεν με ενοχλεί πια να το λέω. Είχα κάποιες σκέψεις για την εικόνα που ήθελα να προβάλω προς τα έξω και δεν μπορούσα να τις υποστηρίξω. Τώρα πια είμαι πιο απελευθερωμένος. Ως παιδί δέχτηκα πολύ bullying. Ξέρεις, τα παιδιά δεν είναι αθώα. Πάντα επικρίνουν κάποιον που διαφέρει και αυτό το ένιωσα στο πετσί μου. Έτσι, απελευθερώθηκα χάνοντας τα κιλά, από τα 140 πήγα στα 80 και έδιωξα πολλούς φόβους και προκαταλήψεις από πάνω μου. Δεν με νοιάζει τι θα σχολιάσει ο άλλος όταν εγώ πάω σε πρεμιέρα με μια γούνα. Κανείς δεν μπορεί να σε ενοχλήσει, εκτός αν του το επιτρέψεις εσύ. Σαφώς υπάρχουν φθόνος και ζήλια και αυτό θέλει ανθρώπους δίπλα σου να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν. Το έχω μάθει. Και εμένα με στήριξαν.



Ειδήσεις σήμερα: 

Ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα επιδότησης στεγαστικών - Η διαδικασία, τα SOS και οι παγίδες

Στο κυνήγι της μάσκας με εντατικούς ελέγχους - Δείτε πού είναι υποχρεωτική

Κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά - Με αυξημένη πληρότητα αναχωρούν τα πλοία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης