LIVE

Κορωνοϊός

Καίτη Φίνου: «Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα...» - Ή άγνωστη ερωτική περιπέτεια που αποκάλυψε

Kaiti_Finou

Η ηθοποιός μοιράστηκε μέσω instagram το πιεστικό φλερτ που δέχθηκε στο παρελθόν από Έλληνα πλούσιο επιχειρηματία

Με δύο μακροσκελείς αναρτήσεις της στο instagram η Καίτη Φίνου περιέγραψε με λεπτομέρειες την επί μήνες ερωτική διεκδίκησή της, πριν από 30 χρόνια, από έναν Έλληνα πλούσιο επιχειρηματία με τον οποίο τελικά δεν απέκτησε δεσμό.

Η ίδια γράφει: «Ανέβασα αυτή τη φώτο γιατί θέλω να εξηγήσω για ποιον λόγο δεν πιστεύω την κατηγορία πως όλες οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος,μπορεί να τους κάνουν δωράκια (Ε όχι την Φερράρι) χωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεββάτι.
Θα σας πω μια μικρή δική μου ιστορία.
Ελεύθερη λίγο πριν τα 30 άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγίξει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι.

Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε.
Εδώ πάλι στο Δελφινάριο δούλευα. Κι επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στην θάλασσα (ήταν βρώμικες τότε οι κοντινές παραλίες) έμενα στο ξενοδοχείο Χανδρής για να κάνω τα μπάνια μου στην πισίνα. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν με ακούμπησε ποτέ ούτε το χέρι δεν μου έπιασε, έλεγε να στέλνω την μικρή μου αδελφή την Γιάννα με ταξί σπίτι του,έβγαινε κάποιος από τους σωματοφύλακές του και έδινε στην αδελφή μου ένα πακέτο με κάποιο δώρο κάθε φορά για να μου το φέρει.

Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του(πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκίνητο) κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στην ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα,ρούχα,όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το κλικ που λέμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλησπέρα αγαπημένοι μου❤. (1)Ανέβασα αυτή τη φώτο γιατί θέλω να εξηγήσω για ποιον λόγο δεν πιστεύω την κατηγορία πως όλες οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος,μπορεί να τους κάνουν δωράκια (Ε όχι την Φερράρι)😂 χωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεββάτι. Θα σας πω μια μικρή δική μου ιστορία. Ελεύθερη λίγο πριν τα 30 άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγιξει ουτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Εδώ πάλι στο Δελφινάριο δούλευα. Κι επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στην θάλασσα (ήταν βρώμικες τότε οι κοντινές παραλίες) έμενα στο ξενοδοχείο Χανδρής για να κάνω τα μπάνια μου στην πισίνα. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν με ακούμπησε ποτέ ούτε το χέρι δεν μου έπιασε, έλεγε να στέλνω την μικρή μου αδελφή την Γιάννα με ταξί σπίτι του,έβγαινε κάποιος από τους σωματοφύλακές του και έδινε στην αδελφή μου ένα πακέτο με κάποιο δώρο κάθε φορά για να μου το φέρει. Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του(πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκινητο) κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στην ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα,ρούχα,όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το κλικ που λέμε. Πέρασαν 2 μήνες κι ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μου λέει αυτό που δεν ήθελα ν'ακούσω: έλα από το σπίτι μου να σου δείξω κάτι. Άρχισα ν'αγωνιω γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.Μπηκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα,εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα ν'ανοιγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη,τον ακούω να μου λέει:νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νοιώσεις κάτι. Η αρραβωνιαζομαστε και μένεις από τώρα μαζί μου η φεύγεις και ούτε καλησπέρα. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη κι απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση.....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) στις


Πέρασαν 2 μήνες κι ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μου λέει αυτό που δεν ήθελα ν’ακούσω: έλα από το σπίτι μου να σου δείξω κάτι. Άρχισα ν’αγωνιώ γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.
Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα ν’ανοίγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη,τον ακούω να μου λέει:νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νοιώσεις κάτι. Η αρραβωνιαζόμαστε και μένεις από τώρα μαζί μου η φεύγεις και ούτε καλησπέρα. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη κι απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση…
Έφυγα που λέτε, παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια. Από τότε όταν ακούω να λένε η τάδε κοιμήθηκε με τον δείνα για να πετύχει να αναδειχθεί, όχι ότι δεν το πιστεύω, απλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί κάνεις μας δεν γνωρίζει τι «συμφωνία» μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων που απλά εμφανίζονται δημόσια χωρίς να έχουν παραδεχτεί σχέση. Αυτά από ένα μικρό και κρυφό κομμάτι της ζωής μου. Να έχετε όμορφη μέρα».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

(2) συνέχεια με την ιστορία της προηγούμενης φώτο. Σ'αυτή τη φωτογραφία είμαι ως συνήθως στα μπουζούκια την εποχή που σας διηγούμαι. Έφυγα που λέτε,παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια. Από τότε όταν ακούω να λένε η τάδε κοιμήθηκε με τον δείνα για να πετύχει να αναδειχθεί, όχι ότι δεν το πιστεύω, απλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί κάνεις μας δεν γνωρίζει τι "συμφωνία" μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων που απλά εμφανίζονται δημόσια χωρίς να έχουν παραδεχτεί σχέση. Αυτά από ένα μικρό και κρυφό κομμάτι της ζωής μου. Να έχετε όμορφη μερα❤❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) στιςΕιδήσεις σήμερα:

Στη λίστα της Τότεναμ ο Λουίς Ντίαζ

Ιμπραΐμοβιτς: Ο πρώτος με 50 γκολ σε Μίλαν και Ίντερ

Τα... τρελά ποσά που βγάζουν Ronaldo, Messi και άλλοι τοπ αθλητές με κάθε post τους στο Instagram
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (25)

Ομαμ

Ελεος με τις βλακειες που γραφει ο καθενας

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η πνευματική ελιτ της χώρας σε όλο της το μεγαλείο. Δοξάστε τους!!!!

Αγωνιώ

Πες μας και εκείνο με τον Τοτό

11

Γιατί δεχόσουν τα δώρα ενώ δεν σκόπευες εξ' αρχής να σχετιστείς μαζί του; Καλό ε; Διότι είσαι ____________. Σε αφήνω να συμπληρώσεις την λέξη.

Dan

Σωστός !! Αλλά την λέξη δεν μπορώ να αποφασίσω.. αχαχα

Κύριε, κύριε, κύριε!

Να πω εγώ που ξέρω;

Καίτη

πέρα απο τι κακίες που ο διαδικτυακός κόσμος απλόχερα προσφέρει, η ιστορία αυτή αποδεικνύει ότι το τσουβάλιασμα είναι μια πρόχειρη ανώριμη και άδικη πρακτική. Ο κάθε άνθρωπος πέρα από ότι δείχνει μπορεί να βασανίζεται από πράγματα που κανείς δε ξέρει και για αυτό πρέπει να είμαστε πάντα με ευγένεια. Η εν συναίσθηση είναι μεγάλο προσόν. Το να νιώθει κανείς κολακευμένος από το ενδιαφέρον ενός άλλου και να ανταποκρίνεται δεν είναι αμαρτία. Τα δώρα κάποιος τα προσφέρει από μόνος του και είναι λάθος να βλέπει ανταλλακτικό όφελος. καλά έκανε και τα δέχτηκε και καλά έκανε και να τον απαρνήθηκε. Αν ήταν για τα λεφτά θα είχε πει το ναι. Το ότι δεν ήταν έτοιμη για σχέση προφανώς δεν ίσχυε απλά ο επιχειρηματίας δεν ήταν ο άνθρωπος με το οποίο μπορούσε να έχει ερωτική σχέση.

@ Καίτη 31/07/2020, 11:07

Καίτη μου, δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι! Το 99% του κόσμου λέει ότι έχεις δίκιο! Άσε το υπόλοιπο 1% (κομπλεξικούς, τσιφούτηδες, "αξιοπρεπείς" κλπ) να σε κατακρίνει! Να είναι και ευχαριστημένος ο γεροξεκούτης που δεν του έκανες μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση!

@ Καίτη 31/07/2020, 11:07

Καίτη μου, δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι! Το 99% του κόσμου λέει ότι έχεις δίκιο! Άσε το υπόλοιπο 1% (κομπλεξικούς, τσιφούτηδες, "αξιοπρεπείς" κλπ) να σε κατακρίνει! Να είναι και ευχαριστημένος ο γεροξεκούτης που δεν του έκανες μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση να πλερώνει για όλη του την ζωή!

άσε μας ρε "φιλενάδα"

ας πούμε! την είχε κάνει ο Ψάλτης ως τα 30 να μην πω τι γιατί την λυπάμαι κιόλας γιατί δεν την είχε για γάμο, αυτή νόμιζε έτσι επειδή ήταν αφελής, για γλέντι την είχε και για να διαφημίσει τις ταινίες που παίξανε μαζί και στα 30, "δεν ήταν έτοιμη για σχέση" (ναι γιατί ήταν παρθένα!!) όταν ο άλλος την έχει αδειάσει σαν τσουβάλι και ήδη έχουν αρχίσει να μειώνονται δραματικά οι προτάσεις για δουλειά! ε! υπήρξε χαζή, αφελής και θεόχαζη! τώρα τι μας λέει......

θα την ταϊσεις εσύ τώρα;

επειδή κάτι τέτοιο καταλαβαίνω, ότι γνωρίζεστε μάλλον, αν υπήρχε δίπλα της κάποιος στα 30 της που να ενδιαφέρεται για εκείνη, που δεν υπήρχε ούτε η μάνα της, θα την πάντρευε με το ζόρι με τον κύριο αυτόν! αφού η ίδια ήταν ηλίθια! γιατί τι ήταν και τι κατάφερε στη ζωή της αν το σκεφτείς; 5 ταινίες με τον ασχημάντρα και μια σχέση μαζί του; και τι περίμενε στην υπόλοιπη ζωή μετά να παίξει και στο Χόλυγουντ; πως θα ζούσε; από τους φίλους του Ψάλτη που την είχαν μετά γκόμενα; στην πρόταση γάμου θυμήθηκε να δείξει "περηφάνια"

Φιλελευθερος

Περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις...

christof

Αφου δεν σου αρεσε γιατι εβγαινες μαζι του και απολαμβανες τα αγαθα που σου προσεφερε? Αλλα το χρημα πολλοι εμισησαν το τζαμπα ουδεις!

Πάνος

Εμ που θα σε πήγαινε, στη βιβλιοθήκη;

Σάς βλέπαμε!

Επιχειρηματίας, και μάλιστα πολύ μεγάλος, ναι, αλλά όχι και Έλληνας ο Κασόγκι!

SKARAΜάΓΚΑΣ

Για την ταμπακιέρα δεν είπε κουβέντα. Τα δωράκια..... τα γύρισε ή τα κράτησε??

@SKARAΜάΓΚΑΣ 31/07/2020, 07:52

Δεν καταλαβαίνεις ότι θα τον προσέβαλλε, εάν του τα εγύριζε; Το ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη για μία σχέση (ούτε 40 χρονών δεν ήταν τότε), δεν σημαίνει και ότι θα ήταν σωστό να τον προσβάλει (κάτι που σίγουρα δεν ήθελε και η ίδια)!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης