Άγριες Μέλισσες: Είναι ή δεν είναι ξαδέρφια η Πηνελόπη και ο Μελέτης;

Άγριες Μέλισσες: Είναι ή δεν είναι ξαδέρφια η Πηνελόπη και ο Μελέτης;

Τι λέει η Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται τη Μυρσίνη για το θέμα

meletis-pinelopi
Οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά των απρόσμενων εξελίξεων και των μεγάλων ανατροπών και παρόλο που έριξαν αυλαία οι τηλεθεατές έχουν ακόμη πολλές απορίες.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται τη Μυρσίνη, ρωτήθηκε για το αν η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ξαδέρφια στη σειρά ή αν θα έχουμε τελικά κάποια ανατροπή, καθώς ακούγονται διάφορα για τη μεταξύ τους σχέση.

Η ίδια διαβεβαίωσε πως είναι, αναφέροντας: «Πρέπει να αφήσουμε να δημιουργούνται εκπλήξεις. Μπορώ να σας πω με άνεση ότι δικό μου παιδί είναι η Πηνελόπη. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ξαδέρφια, μην ακούτε τι λένε. Οι ανατροπές σε μια σειρά ακολουθούν τις ανατροπές που γίνονται στη ζωή».

Αναφερόμενη στην επιτυχία που σημειώνει η σειρά είπε: «Υπάρχει τηλεόραση πριν και μετά τις "Άγριες Μέλισσες", εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι εμείς που κάνουμε τηλεόραση είμαστε υπεύθυνοι για την αισθητική της χώρας, γιατί η ίδια η τηλεόραση είναι υπεύθυνη για την αισθητική μιας χώρας. Το γεγονός ότι μπαίνει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά δωρεάν, είναι το καλύτερο spoiler, η καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε ποτέ κανείς να ζητήσει. Δεν έχω προλάβει να δω το τελευταίο επεισόδιο γιατί κάνω γυρίσματα κάθε μέρα».



Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές - Ο Τόσκας τα ήξερε όλα

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ «σταύρωνε» τον Παπασταύρου

Παιδιά-θαύματα που έγιναν εγκληματίες: Οι ιστορίες τους σοκάρουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης