Αντώνης Ρέμος: «Με τον κορωνοϊό αποδείξαμε ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως μας θεωρούν κάποιοι»

Αντώνης Ρέμος: «Με τον κορωνοϊό αποδείξαμε ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως μας θεωρούν κάποιοι»

«Έχουμε πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά εγώ και οι συνάδελφοί μου» παραδέχθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής

Remos
Στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha, με τους Τάκη Χατζή και Λήδα Μπόλα μίλησε τηλεφωνικά ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

«Δεν είμαι ο καθ'όλα αρμόδιος για να μιλήσω για την παραδοσιακή μουσική και αυτή των πανηγυριών που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, ειδικά τα καλοκαίρια. Δεν είναι ο χώρος που βρίσκομαι εγώ, όμως σίγουρα ο χώρος ο δικός μας, της μουσικής, της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης, έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό» εξήγησε ο ίδιος. «Εμείς δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας ακόμα. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις που γίνονται από καλλιτέχνες και έχουν ξεκινήσει και κάποιες συναυλίες» συνέχισε.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια και συνείδηση ευθύνης, είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε όλοι μας. Η τελευταία μου συναυλία, μπροστά στο κοινό μου, ήταν στο Tae Kwon Do στις 11 Φεβρουαρίου. Ήμουν από τους πρώτους που ακύρωσα μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα, στην Αμερική και σε άλλες χώρες. Έχουμε πάθει τεράστια κια ανεπανόρθωτη ζημιά εγώ και οι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να μη δουλεύεις, ή να δουλεύεις και να μπαίνεις μέσα» ανέφερε.

Newpost.gr Ρέμος στο «Εκτός Γραμμής»: «Οι Έλληνες αποδείξαμε ότι δεν είμαστε χαβαλέδες»


«Το εμπόριο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοί που έχουν μαγαζιά με προσωπικό, έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η κρίση, η οικονομική, φαίνεται ότι είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, είναι πρωτόγνωρο για όλους μας, ακόμα και για τους κυβερνώντες και τους πολιτικούς. Είναι ένας μεγάλος κύκλος αυτός της εστίασης και της ψυχαγωγίας που έχουν πληγεί» πρόσθεσε.

«Τα πήγαμε πολύ καλά και ο κόσμος είχε τρομερή ψυχραιμία. Αποδείξαμε ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως θέλουν να μας βλέπουν κάποιοι ξένοι λαοί. Ήμασταν υπεύθυνοι με όλες τις αντιξοότητες. Θα συνιστούσα στους κυβερνώντες να βρούμε έναν τρόπο να σωθεί και αυτός ο κλάδος, κάτι ενδιάμεσο. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε όλοι την προσωπική μας ευθύνη και να αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα αυτό που συμβαίνει. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης