Στέφανος Τσιτσιπάς: Βουτιές, καλλονές και αστακομακαρονάδες στη Μύκονο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βουτιές, καλλονές και αστακομακαρονάδες στη Μύκονο

Ο κορυφαίος τενίστας αφίχθη στο νησί αργά προχθές το βράδυ, διαμένει σε βίλα και ήδη απολαμβάνει τις παραλίες του νησιού περιστοιχιζόμενος από όμορφες γυναίκες- Θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη

tsitsipas0
Στιγμές αποφόρτισης για τον Στέφανο Τσιτσιπά έπειτα από μια ιδιαίτερα απαιτητική και συνάμα περίεργη σεζόν, που διεκόπη απότομα λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, αναγκάζοντας τον να τεθεί σε καραντίνα. Η τελευταία του εμφάνιση πριν από λίγες μέρες στον τελικό του Ultimate Tennis Showdown μπορεί να μην συνοδεύτηκε με νίκη καθώς έχασε στο τέλος από τον Ιταλό Μπερετίνι, όμως τι μπορεί να προσάψει κανείς σε αυτόν τον εκπληκτικό Έλληνα τενίστα που έχει καταφέρει τόσα πολλά επιτεύγματα στα τερέν και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, κατακτώντας δικαίως τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα όλων των εποχών κι ένας εκ των καλύτερων πλέον σε ολόκληρο το κόσμο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Μύκονο ως φιλοξενούμενος σε βίλα μαζί με την σύντροφο του, Χριστίνα ενώ μαζί τους βρίσκονται και φιλικά τους πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας, Κώστας Μαστοράκης. Η παρέα του διάσημου τενίστα επισκέφτηκε το γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο Liasti, απόλαυσε την περίφημη αστακομακαρονάδα του Μάσιμο κι άλλους εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες. Ο κορυφαίος τενίστας έχει προγραμματίσει να μείνει στη Μύκονο μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη.

Δείτε φωτογραφίες:
tsitsipas-mykonos__3_
tsitsipas-mykonos__1_
tsitsipas-mykonos__2_
tsitsipas54
tsitsipas55
tsitsipas22
Ο Στέφανος Τσιτσιπας συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον δημαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Κουκα. Οι δύο τους συζήτησαν  για τη δυσκολία του πρωταθλητισμού, για τη σημασία της επιμονής και της σκληρής προσπάθειας, για την πρόκληση της συνεχούς βελτίωσης εάν θέλεις να μείνεις στην κορυφή. Μιλησαν και για τη Μύκονο, που κάνει και αυτή το δικό της «πρωταθλητισμό» τα τελευταία χρόνια. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μετανάστες λεηλάτησαν ξωκλήσι στην Χίο

Αγιά Σοφιά: Αυτό είναι το πρόγραμμα για την πρώτη προσευχή στις 24 Ιουλίου

Σκληρό πόκερ στις Βρυξέλλες για το Ταμείο Ανάπτυξης - Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει λόγος να μην συμφωνήσουμε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης