Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε η σορός της σταρ του Glee

Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε η σορός της σταρ του Glee

Η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι η σορός, που βρέθηκε στη λίμνη Πίρου, ανήκει στη Νάγια Ριβέρα

naya_main
Στην ηθοποιό του Glee Νάγια Ριβέρα επιβεβαιώθηκε, ύστερα από την εξαήμερη εξαφάνισή της, ότι ανήκει η σορός που εντοπίσθηκε  στη λίμνη Πίρου.



Η δημοφιλής ηθοποιός είχε πάει μαζί με τον γιο της για βαρκάδα στη λίμνη και το παιδί βρέθηκε μόνο του, φορώντας το σωσίβιό του, στη βάρκα.

Κλείσιμο
Πριν από έξι ημέρες η Ριβέρα εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης Πίρου, στην κομητεία Βεντούρα, κοντά στο Λος Άντζελες. Μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζόσουα, είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα που είχε νοικιάσει η ηθοποιός, όμως, το ίδιο βράδυ ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα και ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Δείτε το βίντεο:

VIDEO: Crews search lake Saturday for “Glee" star Naya Rivera


Το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της νεαρής ηθοποιού ενώ οι αρχές προειδοποιούν πως, η σορός της Ριβέρα θα μπορούσε να βρεθεί σε πέντε λεπτά ή σε πέντε ημέρες από σήμερα.

Το έργο των δυτών καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των θολών νερών της λίμνης. Αργά το βράδυ της Κυριακής το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε πως οι έρευνες για τη Νάγια Ριβέρα συνεχίζονται και το πλήρωμα των σκαφών εξακολουθεί να ερευνά τη λίμνη.

Η σχετική ανακοίνωση, μέσω Twitter, ζητά από τους πολίτες να μην ερευνούν μόνοι τους για την εξαφανισμένη ηθοποιό και τονίζει πως «οι oμάδες που ερευνούν είναι καλά εξοπλισμένες και διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση». Συγκινητική είναι η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram της μια μέρα πριν από την εξαφάνισή της όπου φαίνεται με το γιο της και γράφει: «Μόνο εσύ και εγώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

just the two of us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης