Στα ύψη η τηλεθέαση του Μεγάλου Tελικού του Just The 2 Of Us –στο 24,5 η ανακοίνωση του νικητή από τον Κοκλώνη

Στα ύψη η τηλεθέαση του Μεγάλου Tελικού του Just The 2 Of Us –στο 24,5 η ανακοίνωση του νικητή από τον Κοκλώνη

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του Just The 2 Of Us χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση, τερματίζοντας πρώτος στο δυναμικό κοινό, στη ζώνη μετάδοσής του, με διαφορά μεγαλύτερη των 8 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

d749abc7d51539f0ea08cb082056eb798c3d38ae315240333c77acc1d5057985
Ο μεγάλος τελικός του διαγωνιστικού σόου τραγουδιού με τον Νίκο Κοκλώνη κινήθηκε σε μέσο όρο άνω του 19,5% (μαζί με τα διαφημιστικά διαλείμματα) στο δυναμικό κοινό 18-54, με το τέταρτο της ανακοίνωσης του νικητή να καταγράφει μέσο όρο 24,6%.

Σαρωτικά ήταν τα ποσοστά και στα γυναικεία κοινά, με τις Γυναίκες 15-44 να σημειώνουν μέσο όρο τηλεθέασης 22,4% και το τέταρτο στο οποίο ο Κοκλώνης ανακοίνωσε πως οι νικητές του Just The 2 Of Us είναι ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνυ Μεταξά να σημειώνει τηλεθέαση 28,4%.

Η βραδιά του τελικού του J2US επιφύλασσε μια σειρά από εκπλήξεις. Και τα 14 ζευγάρια διαγωνιζομένων βρέθηκαν ξανά στο stage με ανατρεπτικές εμφανίσεις, η Άσπα Τσίνα που είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας επέστρεψε συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό, η μοναδική Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας με διαφορετικό τρόπο μεγάλες επιτυχίες της –με τον Τάσο Ξιαρχό να έχει χορογραφήσει την εμφάνισή της-, ενώ ένα ξεχωριστό act έκανε και η Βίκυ Σταυροπούλου που τραγούδησε το «Τον Χειμώνα Δεν Τον Θέλω». Το μικρόφωνο έπιασε και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης λέγοντας το «Όσο Έχω Φωνή» της Άννας Βίσση και το «Υποφέρω» της Δέσποινας Βανδή.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες του σόου και την παραγωγή για τη στήριξη δύο μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων: 25.000 ευρώ για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και 15.000 ευρώ για υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο Σωτηρία (νοσοκομείο αναφοράς κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας).

Το twitter πήρε για μια ακόμα φορά φωτιά, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τα δρώμενα στο σόου, κάνοντας το #j2US πρώτο trend στο ελληνικό twitter, με σχεδόν 10.000 tweets. Περισσότεροι από 80.000 τηλεθεατές συμμετείχαν στην liveψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης