Στην πιο γνωστή και πιο μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή που διαδραματίζεται στη χώρα μας, στην κινηματογραφική ταινία«Mamma Mia» της προτάθηκε να εμφανίζεται, όμως η Μπέτυ Λιβανού έδωσε αρνητική απάντηση.
Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, εξήγησε ότι είχε δεσμευτεί σε άλλη παραγωγή και δεν μπορούσε να συμμετέχει. «Τα ελληνικά δεδομένα είναι πιο σημαντικά για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει μία καριέρα στο εξωτερικό» εξήγησε η ίδια.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.