Ρίνγκο Σταρ: Έκλεισε τα 80 και το γιόρτασε με ένα μεγάλο online πάρτι

Ρίνγκο Σταρ: Έκλεισε τα 80 και το γιόρτασε με ένα μεγάλο online πάρτι

Ο πρώην ντράμερ των Beatles γιορτάζει παραδοσιακά τα γενέθλιά του με μία μεγάλη live εμφάνισή του που όμως φέτος έγινε διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας

w08-10554812
Τα 80ά του γενέθλια γιόρτασε χθες ο Ρίνγκο Σταρ, αλλά έτσι όπως επιβάλλει ο COVID-19: διαδικτυακά, με πολλά τραγούδια των Beatles, απουσία όμως του έτερου θρυλικού ‘’Σκαθαριού’’, του Πολ Μακάρτνεϊ.

«Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, μου αρέσει να κάνω μια ωραία γιορτή για τα γενέθλιά μου (...) όμως φέτος δεν είναι καλή χρονιά για να διοργανώσω μια μεγάλη συγκέντρωση» εξήγησε ο ίδιος, καθισμένος πίσω από τα ντραμς και φορώντας μια προστατευτική μάσκα με το σύμβολο της ειρήνης.

«Έτσι γιορτάζω μαζί με τους φίλους μου με διαφορετικό τρόπο φέτος. θα πρέπει να μείνουμε σε απόσταση λόγω του κορωνοϊού» πρόσθεσε.
Πολύ αγαπημένα τραγούδια των Beatles, όπως το «Come Together», «All You Need is Love» και «With a Little Help From My Friends» περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα της βραδιάς, όπως και ένα βίντεο αρχείου και ηχογραφήσεων στο σπίτι, αλλά και βίντεο στα οποία διασημότητες, όπως η Σέριλ Κρόου και ο Ντέιβιντ Λιντς, αποτίουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη.

Τη διαδικτυακή γιορτή του Ρίνγκο Σταρ παρακολούθησαν απευθείας 130.000 οπαδοί του θρυλικού συγκροτήματος.


Ringo Starr’s Big Birthday Show!



Πολλοί ωστόσο απογοητεύτηκαν από την απουσία του Πολ Μακάρτνεϊ, ο οποίος εμφανίστηκε μόνο σε ένα μικρό απόσπασμα από την περυσινή συναυλία στο Λος Άντζελες, όπου τα δύο πρώην ‘’Σκαθάρια΄΄ εμφανίστηκαν μαζί.

«Χρόνια Πολλά Σερ Ρίτσαρντ, γνωστός και ως Ρίνγκο. Να περάσεις μια υπέροχη μέρα παλιέ μου φίλε» έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ επωφελήθηκε της χθεσινής εκδήλωσης και ζήτησε να γίνουν δωρεές υπέρ του κινήματος «Black Lives Matter» για να «δοθεί τέλος σε όλη αυτήν τη ρατσιστική βία. Οι ζωές των μαύρων μετράνε. Σηκωθείτε πάνω και κάντε να ακουστεί η φωνή σας» είπε ο Ρίνγκο Σταρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης