Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά

Η λιτή δήλωση του γνωστού ποινικολόγου για το τέλος της κόντρας ανάμεσα στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου

Lykourezos-Koritsia
Πριν από λίγες μέρες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε πως η κόντρα με την αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου έλαβε τέλος και οι μεταξύ τους σχέσεις αποκαταστάθηκαν.

Πιο συγκεκριεμένα η Μαρία Ελένη και η Μάρθα ήρθαν ξανά κοντά και επανασυνδέθηκαν, με την αποκάλυψη να την κάνει η κόρη της Ζωής και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μέσα από τα social media: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις… Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς».

Kores_Laskari

O Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη στην κόντρα των δύο αδερφών τοποθετήθηκε λέγοντας: «Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά!»

Τέλος η κόντρα για τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη
Κλείσιμο


Υπενθυμίζουμε πως οι δύο κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη είχαν έρθει σε ρήξη η οποία είχε πάρει διαστάσεις στα ΜΜΕ μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης